Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak do konca maja to vydrzim ale po dvoch mesiacoch (az na 3-4 vynimky) celodenneho nosenia citim uz taky divny smell ked ich dam dole. Este ich skusim dat vyvratene na celodenne slnko a noc. Pamatam si ze tento trik uspesne riesil gate napachnute cigaretovym dymom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jste moc ortodoxní, kamarádi...Když je nejhůř, dá se napustit vana 30 stupňovou vlažnou vodou (nebo klidně studenou), trocha tekutého prášku na černý prádlo, galaty ponořit na 10 minut, vymačkat, proprat, vypláchnout studenou a mokré pověsit na slunko. minimální ztráta indiga a člověk není za čuníka ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aby to náhodou nebyl hřích! :D Ne vážně, je to o teplotě vody a délce namočení. Čím kratší dobu je namáčíš a čím je voda studenější, tím míň džíny krvácí, a naopak.

Zároveň teplá nebo horká voda a dlouhý čas vedou ke srazení, což je v některých případech žádoucí, a jindy k nasrání :D

Asi je nevypereš dokonale, ale aspoň nesmrdí, voní po prášku a hrubé nečistoty rozpustíš a vypustíš... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A keby som ich dal do pracky na 30 st. rucne pranie bez zmykania ? Trocha sa bojim ze ofarbim vanu.

Takhle to dělám (když už je to třeba) a za mě dobrý. Akorát jsem poprvé zapomněl vypustit vodu a trochu jsem vytopil koupelnu ;-)

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak v tomhle jsem zase ortodoxní já, prát zásadně ručně, žádná pračka. Pračkou jsem si domrvil Pure Blue Japan gatě. Nějak se to v tý pračce blbě poskládalo, a po vysušení byly na nich vidět čáry v ohybech, jako mramorování. To už nechci znovu zažít, proto nejsem lemra a peru růčo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdyby chtěl někdo pěknou Edwin džísku tady: https://www.ebay.com/itm/Mens-EDWIN-Buddy-Denim-Jacket-size-L/282956216238?hash=item41e18137ae:g:OqsAAOSwx6Za8IrW

 

Od chlápka jsem nakupoval a je hodně v pohodě. Myslím, že by vzal  "make offer" kolem litru, je z Ukrajiny, ale souhlasil s nižší cenou na balíku kvůli clu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Tak japonsky denim je ozaj kvalitka, aj ked to nieje momotaro ci iron heart, ale za 180AUD co je nejakych 110? japan blue 13.7oz to bolo neodolatelne. Kazdopadne, niekde vzadu dakto spominal ze by chcel opasok, ja som si dal tento robit u jednej pani z ceska podla presnej kopie opasku dukes artisan, ktory fical na cultizm.com za viac ako 300?. Tetula mi dala cenu 450kc, ale bolo to pred tromi rokmi, takze teraz sa cena moze splhat aj vysoko k 500kc :-). Je z poctivej hrubej koze a paradne patinuje, ako vidno na fotke, sirka 5cm, dlzka 110cm.

Mail ma jurcova.marie@seznam.cz. Tusim ma aj stranku na nete

 

Moc děkuju za nepřímý tip. Chtěl jsem nějaký hodnotný dárek k narozkám a tohle mě zaujalo. Žena dostala přesné instrukce a já včera krásný pásek i s materiálem na klíčenku. Dneska dopoledne jsem byl jak malý kluk, co dostal nové lego. Kůže nafasovala dávku Nilfettu a zatímco ho vstřebávala, vyrobil jsem si dřevěný disk na brusku na pořádné zaleštění hran. Od výroby totiž pásek hrany zaleštěné měl, ale ne tak, jak bych si představoval. Následovala hoďka a půl kutilského blaha, kdy se bastlení dařilo a krásný kousek se stával ještě krásnějším. Teď ještě pár let nošení, aby chytl tu správnou patinu a je to. (Mimochodem, kdybyste někdo potřebovali zaleštit hrany na něčem koženém, sem s tím, asi mám nového koníčka.)

 

post-1770-0-71010600-1527860422_thumb.jpg

post-1770-0-28985800-1527860449_thumb.jpg

post-1770-0-26300800-1527860437_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na jeanových kraťasech se mi udělal ohyb (jakoby u zipu), neporadil by někdo jak přinutit vlákna vrátit se do původní polohy? Zkusil jsem to vyprat na 20 stupnu bez odstredeni a nechat vysušit při pokojové teplotě v tom ohybu zatížené. Bohužel to pomohlo tak na den. Je to drobnost, ale neskutečně mě to štve.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přátelé LEE má 50% slevy, ale co je důležité i na LEE 101, zajímavá je zimní bunda s flanelovou podšívkou za necelé 3t a okrajový jeans ve 14oz za zhruba 2,5t. bohužel Poláci neposílají do Česka, ale já to mám asi 35km, tak jsem si to nechal poslat na sběrné místo a osobně si to tam vyzvednu. Můžete být bez obav, funguje to. Odzkoušeno. Mrkněte, jak jsou na tom Němci nebo Rakušané, ceny budou jistě podobné.

Tady je odkaz na PL

 

https://www.lee.pl/pl-pl/wyprzedaz/meska-wyprzedaz.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...