Přejít na obsah

Casio G-SHOCK AWG-M100-1AER :)


quattroRS

Doporučené příspěvky

Dobrý večer. Už dlhú doby, cez dva roky, sa rozhodujem o výbere nových hodiniek. Po dlhom prezeraní ponúk takmer všetkých výrobcov, som narazil na typ Casio G-SHOCK AWG-M100-1A, ktorý sa mi mimoriadne zapáčil, pričom mám reálny záujem si tieto hodinky zadovážiť. Chcel by som sa ale spýtať, či tu je niekto, kto tieto hodinky používa nejaký čas, či majú nejaké vady, prípadne, či sú nejaké problémy pri ich bežnom používaní, ďakujem.

post-13157-0-51166200-1385591192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud dokážeš žít se stopkama jen do 60minut, s malou ručičkou, která se ve tmě/při osvětlení ledkou ztrácí kvůli špatně zvolené barvě, sem tam překrytýma displejema, tak pak nemají vadu. Kvůli těm prvním 2 vlastnostem jsem je zavrhl. Bohužel jsem ale zatím nenašel ideální gshocky, na kterých by mi nic nevadilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie ručičky mi až tak nevadia, stopky sú detail, ktorý prehliadam, ide mi hlavne o to, aby boli bezporuchové, a o to, aby solárny poho udržal batériu abitú tak, aby ju nebolo treba meniť, a samozrejme, ide aj o to, ako sa hodinky samy nastavujú, keďže disponujú systémom Multi Band 6.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...