Přejít na obsah

Steinhart Nav B-Uhr 47 Handaufzug - ruční nátah:


Doporučené příspěvky

Tak jsem si včera pořídil do sbírky Steinhart Nav B-Uhr 47mm, ruční nátah.

 

V hodinkách bije všem známý Unitas 6497 a jsem rád, že jsem se pro tuto variantu rozhodnul. Zvažoval jsem ještě automatickou Etu, ale nakonec jsem zakotvil u ručního nátahu a udělal jsem dobře, protože ten průhled dýnkem je fantastický.

 

Velikost 47 mm nepotřebuje žádný komentář a jsou na světle hnědém řemenu na střídačku s klasickým černým :) .

 

Hodinky jsou za ty peníze moc hezky zpracované, mají krásnou lumi a hlavně ta velikost je pro mě "tak akorát". Čili z mé strany maximální spokojenost. Co se týče přesnosti a chodu, nemůžu zatím hodnotit, ale věřím, že to bude ok.

 

Tady je pár rychlých fotek ... postupně přibydou, ale zatím není moc čas.

 

Prosím jen o komenty k tématu. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Georgeisin&Daemonultimate: Děkuji moc! To potěší. Jinak k té velikosti, vzhledem k mé výšce konečně vypadají dobře a já jsem maximálně spokojen. Navíc, co se týče samotného designu, tak se mi hrozně líbí ta jednoduchost. A v neposlední řadě i ten řemen. Celkově to působí perfektně. Samotného mě udivuje, jak člověka dokážou dostat hodinky za "pouhých" 10.000,-Kč. A musím potvrdit, že skutečně za tu cenu člověk dostane maximum.

 

Samostatnou kapitolou je krásný průhled dýnkem. Z tohoto důvodu mám jsem maximálně spokojen, že jsem šel do ručního nátahu a nikoliv do automatu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kondrys: díky! Já vím, že je taky průhled, ale je tady úplně jiný pohled.

 

wadee:Jj. máš recht. Já když jsem vybíral, tak jsem si říkal, že musím jít do 47, když je ta možnost, do 44 by to pro mě osobně byl krok zpět. A jsem maximálně spokojený, jak jsem psal nikterak nepřekážejí. Takže veliká spokojenost.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vladimír P.: Děkuji. Jinak říkám si, kde jsem viděl ten tvůj avatar a teď mi došlo, jasně jsou ty krásné MeisterSinger :D . Ty Tvoje hodinky chtějí hodně odvahy a jsou fakt super. Ještě jednou díkes, taky si je užívám a dokonce je i nosím :D :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mam chrona, ktore su vyssie a tam korunka nevadi ani mne. Ked som si vsak skusal klasicky model, ktory je nizsi, tak ma trochu tlacila. Tento pocin od Guntera je moc fajn, vyborne spracovane hodinky za prijemnu cenu. Potapky by som si vsak od neho zatial nekupil. Na navB je super, ze ich mozes pustit dalej, prihodit nejaku tisicovku a skusit bronz, tie predat, vratit sa ku klasickemu modelu a tak dokolecka dokola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten brontový model je taky svým způsobem hezký, ale podle mě není tak univerzální. Nicméně tady jsem rozhodnutý si je nechat, takže tady nebudou žádné experimenty. Je to částečně i tím usazením se v té danné velikosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...