Přejít na obsah

Nové letecké hodinky PRIM verze Hind


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Sice bych asi nemusel tu oranžovou vteřinovku, ale kdo ví, jak to vypadá naživo ... smile.gif

Ta tygrovaná vteřinovka je tam nejdůležitější wink.gif

 

.....ale ta luneta, to je zazrak...

No a ta mě jako jediná z hodinek nesedí. Připomíná mi ozubené kolo, raději drobnější vroubkování.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se to celkem líbí, hlavně ta inspirace budíkem z (nejen) Mi24 a neřvavé řešení těch textů na ciferníku. Luneta na safírových kuličkách je také hezký detail. Totální úlet je jen ta sekundová ručka a sporný je titěrně působící řemínek.

 

Ale přiznám se rovnou, že cena mne dostala. Jsou to pěkné hodinky, Primky mám rád, proti nákupu hodinek v této cenové relací v principu nic nemám... Ale dát za hodinky s tuctovým 2824 tolik, co za dvoje Fortisy Pilot s kovovým tahem, případně za Omega Speedmaster Moonwatch, to bych si opravdu před sebou zdůvodnit nedokázal. No přeju Eltonu aby takových lidí bylo málo a hodinky slavily úspěch. Já z neustadtské produkce zůstanu u Sportů I a starých padesátek.

 

Mimochodem, nevíte někdo, zda si to oceloví ptáci budou kupovat za svoje, nebo to za sebe nechají zacvakat erár?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mimochodem, nevíte někdo, zda si to oceloví ptáci budou kupovat za svoje, nebo to za sebe nechají zacvakat erár?

V začátku článku na webu Prim se píše toto: ,,Jde o hodinky vyrobené v rámci takzvané ?Private Edition?, což v praxi znamená, že v této podobě si je mohou pořídit pouze příslušníci 231. letky z Přerovské základny." Tzn. dle mého, že vrtulky z vládního vojska si to zacálují sami ze svého žoldu. wink.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to musím pogratulovat našim vrtulníkářům - excelentní military styling - takhle si představuju limitovanou serii vojenské letky - agresivní, nezaměnitelné, ještě účelné a nepřeplácané - je krásný, jak je to úplně zbytečné logo letky i primu decentně potlačený- podle mě by ovšem stačily indexy a ručky ála výškoměr migu a ta tygří vteřinovka - ten vrtulník mohl být třeba na dýnku, nebo přinejhorším na rotoru - ale já nejsem člen tygří letky - takže smekám pánové tygři a při předpokladu, že jste ještě lepší piloti (neb profesionálové), než dizajnéři se mi klidně usíná smile.gif.

Mimochodem - jestli si chcete přilepšit na stáří ve výslužbě , kupte si jich MNOHO - bude to sběratelský kousek jako zvon!

 

Gratulace i primovi - nádhera. Moc se mi líbí ty stěžejky skrznaskrz - supr detail, doufám, že se objeví i na civilní verzi - stejně z toho hranatýho obra nikdo nevykouzlí jemný uhlazený elegantní soudek - to tedy bych nezkoušel, není to ani potřeba. Ale dovolím si najít hnidu - lesk lunety - ten mi leze na nervy. Nevadí mi na druhou stranu, že font nehraje s fontem ciferníku - to je dané vzorem výškoměru a podporuje to dokonce ten military duch a spolu s tím nápisem na boku dýnka - skvělý (dvakrát škoda toho výtvarně exibicionistickýho vrtulníku v této souvislosti).

 

Jojo trefa! smile.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

I když ve specifikaci je uvedená šíře řemenu 22 mm, mě přijde úzký, ale v reálu to může vypadat jinak.

To je jediné, co mi na nich vadí, jinak se mi líbí.

 

Je zvláštní, jak při cenách těchto nových modelů působí přijatelně cena třeba za Orlíky, jak o.e, tak l.e. Asi se l.e. ještě nevyprodala. Je možné, že časem takto budou působit i tyto modely.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

parada, aj ked neviem co chcel basnik povedat tou farbou sekundovky trochu mi to evokuje 250 korunove military quartzky z B-ckoveho army shopu.... na letecke hodinky patri podla mna zasadne cervena alebo biela sekundovka ale inak nemam vyhrad... az na tu cenu ovsem,... byt o 20K nizsia tak.... ale takto su to pre mna zase len dalsie pekne ale pridrahe hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

65 se da, proti tem pavoukum, a prumer pouzdra taky super. ta sekundova rucicka mi moc nesedi, jinak je ta vrtulnikarska serie krasna, urcite hezci, nez obyc pilot. nicmene by me zajimalo, kolik lampasaku se rozhodne vyplaznout 65k za cesky hodinky... muj odhad je tri.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...