Přejít na obsah

Bundy Barbour


Doporučené příspěvky

Tak i když nerad, sděluji vám, že se pravděpodobně stalo to, co jste mnozí předpovídaly.

Právě jsem koukal na svůj účet a platba za bundu odchází na nějaký čínský účet. Takže mi příjde, že to je jasné ((

No jediné co ted mohu dělat, že jsem napsal obchodníkovi o stornování obchodu a vrácení peněz. Ale velkou šanci tomu nedávám. No pro příště nebudu tak zbrklý. Holt mě ta budna v celkovém součtu příjde o trošku víc no ))

Nikdy se mi nic takového nestalo a to nakupuji na internetu celkem dost. No jsem debil a plyne z toho pouční dvakrát měř a jednou řež.

 

To mě mrzí... Ale třeba ti přijde jakobunda, k nerozeznání od origo :). Jen ji nebudeš moci voskovat a možná bych se bál v ní zmoknout :( . Ale opravdu, doporučuji zajet do Němec, nebo do Rakous...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém v tom VanGraafu je, že mají jen naprosto podivný modely,takový ty prošívaný a ty o kterých se bavíme (voskovaný) tam podle mě namají vůbec, ani jeden. Ceny předvídatelné, nějaký drobný slevy, vzhledem k tomu, že nic z nabídky mě nazujalo, tak jsem je přísliš nekoumal, ale vše přes 5 tis. Jinak souhlasím s tím, že tuhle tuhle bundu je prostě třeba vyzkoušet a to konkrétní model, jinak nemá cenu ji kupovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci malovat čerta na zeď, ale po tom, co jsem sám zjistil a zejména potom, co se přihodlilo patriknaprovi bych byl velice opatrný z výběrem shopu. Tady u toho obchodu jsem (v rychlosti) nenašel vůbec adresu, což mi bylo řečeno, že je signifikantní pro fake shopy. Netvrdím, že to tak je, ale lepší to ověřit. Když jsem napsal přímo ke zdroji dotaz na konkrétní obchod, tak mi vždy ochotně napsali, zda je OK či ne. Čili toto můžu jen doporučit. Jinak souhlasím bunda je to moc pěkná, je to jeden z modelů, který mám v hledáčku.

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to je blby ze tam nejsou ty voskovane modely. Vyzkouset to chce, i osahat a ocuchat...at se potom clovek nedivi. Za hranice se bohuzel nechystam, spolehal jsem na Van Graaf :(

 

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak www.countryattire.com jsem ověřil přímo u Barbour. Jde o autorizovaného prodejce. Ceny normální (Bedale Classic za 199 liber), slev málo. K bundám nad cca. 170 liber si můžete vybrat dárek z dalších produktů Barbour - šály, ponožky, šiltovky, kapuce atd. Po zaregistrování jsem dostal kupon na 10% slevu (nákup nad 100 liber). Poštovné u koupě nad 100 liber, i do zahraničí zdarma... Shrnuto, podtrženo - za Bedale dám ve finále 180 liber, dostanu zdarma kapucu v hodnotě 26 liber a poštu mám grátis. To docela ujde :thumbsup_anim:  Teď už to jen někde osahat...nechce někdo z Prahy udělat pro nás zájemce předváděčku??? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vydrž, countrylife maj casto slevy, chodi mi to tak dvakrat do mesice .... dvakrat za rok maj i 50 na vybrany kousky

 

pokud chces zkouset zkus denimheads, zalezi jak moc jsou vyprodany, je to malej kramek s redwings botama, japonskejma dzinama a Barbourem ....

Upraveno uživatelem steel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mlada by v tom v zime zmrzla. Moorland je heavy weight a je mi v tom teplo, ale ja jsem desne horkokrevny. V minulem zivote jsem byl ledni medved. Jde ale dokoupit chlupata podsivka. Nicmene idealni obdobi na heavy Barbour je tak listopad, unor, brezen. Lehci Beaufort je na cely rok. Sel bych asi radsi do nej a na volno a v zime kosili a svetr pod nej. V Moorlandu je mi v lete horko az tak do rijna, ale jak rikam, me zima byva obecne jen velmi vyjimecne.

 

Díky za zhodnocení. Já jsem taky medvěd...nevím jestli lední...ale chlupatý a slušně vycpaný určitě ;)

Posledních asi 10 zim jsem bez klasické zimní bundy. Teď dokonce jen s takovou nějakou z hrubšího "šusťáku" bez zateplení. Vidím to jak píšeš: medium weight a svetr by mohlo stačit. V nejhorším dokoupím chlupatou vložku. Kouknu ještě k Denimheads a uvidím. Ale nakažený jsem slušně ;) Sice mě lehce odrazuje když jsem někde četl, jak je Barbour "vstupenkou" do vyšších vrstev, ale v ČR bych ještě mohl být vnímaný jako exot s divným pršipláštěm po dědovi. To bych snesl ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave ze Barbour je classless. Chodi v tom dedci na houby, nebo farmari do staje, ale kdyz v tom prijdes na nakupy do Harrods, tak zapadnes lip, nez ve spatne sitem obleku od Blazka. Neni to hogo fogo hadra. Chodim v tom rad do hospody, protoze to nesaje hospodsky smrad. A v te hospode to zapadne mezi ostatni hubertusy, jako nic. Vsimne si toho jen ten, kdo vi, co hleda.<br />

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave ze Barbour je classless. Chodi v tom dedci na houby, nebo farmari do staje, ale kdyz v tom prijdes na nakupy do Harrods, tak zapadnes lip, nez ve spatne sitem obleku od Blazka. Neni to hogo fogo hadra. Chodim v tom rad do hospody, protoze to nesaje hospodsky smrad. A v te hospode to zapadne mezi ostatni hubertusy, jako nic. Vsimne si toho jen ten, kdo vi, co hleda.

 

Tak tu su klidny ;)

 

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak psal Hasňa : pozná jen ten, kdo ví... no a potom jsou také místa, kde to zafunguje, jak má. Samozřejmě jde z velké části o snobárnu, protože ta bunda je vlastně na práci (jak montérky), hodně ji používají právě koňáci v Anglii... jde vlastně o takový pracovní oděv jako v Česku používaný vaťák :). Jenomže je to Barbour, tak se z toho stala snobárna (jak kdysi svého času jeansy, původně pracovní kalhoty).

V každém případě se odlišíte, budete mít nezničitelnou bundu, kterou zdědí vaši potomci a pak jejich potomci a určitě v tom hned tak někoho , kdekoliv na světě, nepotkáte...to vám garantuji. Jen se s ní naučit žít (tj. sebevědomě ji nosit a starat se o ni)...to není pro každého :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

ha! Ta je dobrá...ale další bude stejnak asi International

 

jinak kde jsem nakupoval bez problémů 

 

http://www.houseoffraser.co.uk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S ohledem na množství obchodů, z nichž ne všechny jsou OK, bych si dovolil navrhnout seznam Good x Bad obchodů, do kterého by každý, kdo má potvrzené informace mohl doplnit. Pokud Vám to přijde jako kra*ina, tak samozřejmě není nic jednoduššího, než na seznam kašlat. Dodávám, že všechny tři obchody mám zaškatulkované dle info z http://www.barbour.com/.

 

Tedy za mě:

 

Good:

- http://www.zalando.com/

- http://www.outdoorandcountry.co.uk/

 

Bad:

- http://www.2014barboursale.com/

Upraveno uživatelem warann
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

e-shopy s Babour produkty

 

Good:

- http://www.zalando.com/

- http://www.outdoorandcountry.co.uk/

- http://www.countryattire.com/

 

Bad:

- http://www.2014barboursale.com/

 

P.S. na níže uvedeném odkazu si můžete ověřit e-shop přímo u Barbourů...níže na stránce v odkazu je políčko pro vložení web adresy a ihned uvidíte, zda o prodejci v Barbour něco vědí ;)

http://www.barbour.com/counterfeit-education

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak potvrzuju, ze ve Van Graafu maj prd. Jsou tam dva stojany s prosivanyma (nektere vypadaly i voskovane), ale klasicke voskovane nikde. Prodavac se prerek, ze ma poslední kus nekde schovany, tak mi prinesl aspon na ukazku. Kouknul jsem, libi se mi...cuchnul jsem, nesmrdi mi...osahal jsem, jsem nadsen. Bylo to nejake eMko, ani na tom nebyl napsany model, takze zkouska neprobehla. Ja potrebuju tak XL - bylo to fakt maly. Kazdopadne tam ta bunda byla za 8.500,- takze e-shop z Britanie to jisti. Psal jsem do Van Graafu i maila a odpovidal mi sef celeho obchodaku (prodavac z toho byl uplne vyplesklej), ze v nejblizsi dobe ocekavaji nove zbozi - Barbour, waxed jackets... Ale obavam se, ze nevydrzim. Shop je proverenej, jen jeste zmerit puvodni bundu a jdu do toho!

 

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk

 

Edit: hejno hrubek

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Psal jsem do Van Graafu i maila a odpovidal mi sef celeho obchodaku (prodavac z toho byl uplne vyplesklej), ze v nejblizsi dobe ocekavaji nove zbozi - Barbour, waxed jackets... Ale obavam se, ze nevydrzim. Shop je proverenej, jen jeste zmerit puvodni bundu a jdu do toho!

 

 

 

 

Super, díky za info. Nicméně za této situace dám přednost tomu, to předem vyzkoušet. Přeci jen to není bunda na rok či dva, tak ať vím, že objedávám model, co mi opravdu sedí. Kdybyste náhodou měl někdo info, že tam už dorazily, tak dejte prosím vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...