Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já to vyřešil tak, ze mám přenosný sluchátkovy zesilovač a k tomu dap. Mužů si s tím sednou kamkoliv a poslouchám na různých místech (terasa, ložnice, pracovna, obývák, služebky)

Hm, zajímavé, máš prosím tě odkaz přímo na daný produkt? Mrknu na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasan:

https://www.headfonia.com/fiios-power-pack-the-fiio-e12-mont-blanc/

 

Sehnat se da za pěkný peníze. Mám to k náročným sluchátkum a cely pracovní den to zvládne a ještě baterky zbyde. Až nekdy baterka odejde do křemíkových nebe, tak se da snadno vyměnit.

 

K tomu k tomu mám shanling, ale tady muže být jakýkoliv přehrávač.

Mám to spojeny v jednu kostku.

 

post-12585-1557470695,57.jpg

Upraveno uživatelem noviisek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, ja kdysi vsechno prevedl hromadne z flacu do alacu prave kvuli iphone. Jako lossless to lossless je zo bezztratova komprimace. Viz duke.

Tak ještě jednou díky, tenhle formát mi nějak unikl a jelikož to cpu do různých zařízení, jednak novějších přehrávačů a jednak do toho Classica, tak tohle je super. Zkonvertuju to přes itunes, Classica normálně synchonizuju a do přehrávače to z knihovny zkopíruju. Když si uvědomím, že doteď jsem to dělal nadvakrát, tak bych si nafackoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ypouši, ten EZ conventer asi nejlepší co jsem měl, zkusil jsem dost jiných ale tento nejlepší, no jo no ale už mi zmizel. Chci si ho koupit, ale mám trochu obavy jim svěřit svoji kreditku a nejsem si jist jesli mě nenaučtují nějaké další poplatky za to že platím v Eur. Už jste si ho tady někdo zakoupil?

 

https://www.poikosoft.com/

post-364-0-75300300-1557568304_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pioneer si zasloužil nového kamaráda :-) Pěkně odzkoušené, hrají famózně, naštěstí pro mě i trochu příjemněji než novější bráška S. Nějaká ta tisícovka aspoň ušetřena...a teď už je jenom pořádně zahořet :-)

 

https://www.cinemashop.cz/sluchatka-do-usi:sennheiser/

post-364-0-20566800-1557742226_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Nevím jestli jsem tady správně, možná je to víc technický dotaz. Mám doma nepoužívané Koss Porta Pro. Na stránkách dodavatele jsem narazil na jejich bluetooth verzi. A tak mě napadlo, jestli by ty moje staré drátové šly předělat. že bych třeba koupil nějaké bezdrátové špunty a ten kabel přepájel (ne teda já, ale někdo kdo to umí :) ). Je to chujovina nebo je to reálné? Chci něco bez drátu do posilky a nechci špunty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Tak dnes dorazily a musím říct, že za ty peníze hrajou vážně skvěle... pokud bude výdrž OK, abych je nemusel stále nabíjet (především když budou ležet nepoužívané v šuplíku), tak jsem nadšen :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

To by řešilo můj problém jen částečně...prostě mi při cvičení ten přívodní kabel vadí. Včera jsem by v rámci celoživotní záruky nechat servisovat ty Porty a bavil se o těch bezdrátových. Prej mají trochu vychytanější zvuk (zas tolik tomu nerozumím), ale zase je prej opruz servis. BT sluchadla jsou všechny vyjmuty z pravidel pro celoživotní záruku. Asi to vyřeším těma špuntama z Ali, stejně většinou poslouchám nějaké audioknihy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl původně od Koss GT5 a s těma jsem byl opravdu spokojený. Jak na chození, tak na domácí poslech. Mám docela velkou hlavu a u nich jsem měl tak akorát přítlak. Bohužel pak se přestaly vyrábět a když jsem je chtěl servisovat, v Eurostaru mi za ně nabídly zdarma právě Porty. Tehdy jsem byl spokojený, Porty byly in jak cyp. Ale zvukově jsem si pohoršil, zvuk mi přijde dost zkreslený, resp málo vykreslený. Díky problémům s ušima teď stejně slyším tak polovinu toho co před rokem, takže mi je to vlastně vcelku jedno při poslechu rozhlazových her :) ale mrkl jsem na nějakou recenzi, kde ty BT Porty chválily...tak jestli to nepsal ten servisman z Eurostaru :)))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...