Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

To je stejný, jako některejm lidem vysvětlovat, že v hodpodě mají i jiný jídlo než jen smažák, ale oni si stejně daj ten smažák. Prostě někdo to tak má.

Upraveno uživatelem mrazik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je těžký, já třeba mám dost rád dobrý jídlo, ale ten zatracenej smazak si občas taky dám. Nicméně abysme nebyli OT co tyhle sluchátka? Docela jsem nad nima váhal, uz jsou teda pryc, ale názor by mě stejně zajímal.

http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1872&t=1298032

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

:) chlapi, to srovnání s jídlem trochu pokulhává v tom, že ty kossy prostě mám s doživotní zárukou. Teď jsem je vyhrabal tak po pěti letech, rozpadaly se, byl doje.aný kabel, a stejně mi v čestlicích dali za 150 v podstatě nový kus, protože vyměnili tak 90%. Kdyby jste mohli do nějaké hospody chodit na nějaké průměrné jídlo za třetinu ceny?

 

Ale stejně zvažuju, že je prodám a přihodím nějaké love na něco jiného. V posilce jsou ty porty v určité momenty nepoužitelné, netlumí okolí...kombinace mlácení činek, hudby a zvuku větráků, ani to mluvené slovo (obzvlášť starší rozhlasové hry) nejde kolikrát slyšet...raději bych zavřené klapky, které mají BT a zároveň možnost volby i přes kabel (doma gramec, CD). Ale to bych se musel vejít tak do dvou litrů, musím holt sypat i jinde

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja mam porty stale hodene v ruksaku. na telefonovanie na hoteli atd su to perfektne sluchatka. poskladas do gulicky, pasuju na velku hlavu. z pohladu hifi zvuk nestoji za zmienku, ale stale o tridu lepsi jak vacsina navonanych stuplov do usi apod. stoja ako dve piva v irskom bare. stratis - kupis nove..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Ie osmdesátky parádní, naplněné hutným luxusním zvukem, jsem z toho paf :-) Asi největší pakárna vybrat ty správné náušníky, protože jich tam Sennheizer nacpal asi patnáct variant a navíc různé varianty hrají trochu jinak, protože méně či více tlumí hluk. Zkoušel jsem celý týden, než jsem vybral to pravé, na sport comply, na zahradu střed klasika gumáky a jsem happy. Pravé ucho mě po úrazu bere méně výšek než levé zjišťuji již delší čas, takže rozdílná regulace basů v levém a pravém sluchadle je v tomto případě na místě :-)

post-364-0-97236200-1559980792_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ogaři, nemáte tip na nějaký levný a trochu slušný mp3. přehrávač? Cca so 1000,-?

Je to pro někoho...ani nevím koho.

Děkuji.

Na Ali koukat po Benjie, Ruizu a teď je celkem populární Ziku HD X9, výborně hraje Walnut V2, ale nemá displej. Je tam toho mrtě. Případně něco došetřit a koupit z inzerce Shanling M0, jdou kolem 2k a je to už trošku vyspělejší aparát. Ten QNGEE je super, ale ten je spíš už pro někoho, kdo umí poslouchat. Jinak obecně systém těch cajku z Ali většinou stojí za pendrek, ale zvukově tam jde vybrat hodně dobře, jen mají tendenci šumět. Aktuálně mám Waypod D6 a ten je absolutně tichej a nehraje úplně blbě. Jen to ovládání je děs.

Upraveno uživatelem mrazik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dlouhou dobu vybírám velká uzavřená sluchátka. Chtěl jsem MrSpeakers Aeon, několik měsísů kontroluji hifibazary a nic. Před týdnerm jsem koupil B&W P9, a hned se Aeony objevily :-). Tak kdyby někdo měl zájem jsou tady: https://forum.avmania.zive.cz/viewtopic.php?f=1872&t=1299341

Snad budu s těmi P9 spokojený, mají dost basů, ale zatím je mi to příjemné.

 

 

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, chtěl bych se zeptat (asi mrazika :))

Mám hiby r3 a k tomu spunty kz zs3, co byste doporučili za jinou alternativu? Budu rad za dva tipy. Jeden cenově dole a pak normální.

 

 

Jinak používám hd6xx a k tomu zesilovač. Tam změnu neplánuju.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tvl tak skvelej začátek dovolené. Včera přijedeme, dnes se vypakujeme, první koupacka, oběd a pak se konečně natahnu na lehátko ve stínu. Pústím si muziku a užívám se klídek. Asi jsem u toho usnul a nejsem si jistej, jestli jsem neprilehl přehrávač (ten Hidizs). Najednou mě něco probere a ono hraje jen jedno sluchátko. No tak jsem s tím chvíli vergloval, pak zkusil sluchátka v mobilu a do přehrávače naopak synovy sluchátka a je to tak. Konektor v prdeli. Když je o cca 1/4 povytazenej tak hraje, když na něj naopak zatlacim dovnitř tak taky, ale v normální pozici hraje jen jedno sluchátko. Takže zbytek dovolený bez muziky, přičemž jsem se právě na to těšil, že si konečně v klidu užiju. Navíc je to asi na vyhození poněvadž opravit to asi nepůjde ( je to celý slisovany) a reklamace někam kamsi je asi blbost a jen vyhozený peníze na poštu. Nebo to mám zkusit? Je to buď primo z Ali nebo nějaký jiný Cinani s nějakou anglickou adresou. Z hlavy nevím, ale spíš je to ta druhá varianta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak kdo poradíte nějaké špunty s dobrým zvukem a poměrem cena výkon?

Mám v Iphone Spotify  a v poslední době to často poslouchám. Dokud mám Iphone SE musím mít klasický výstup asi se to jmenuje Jack a potom by se hodil ten vyměňovací kabel na případný upgrade telefonu.

 

Někdo tady chválil tyto : https://www.aliexpress.com/item/32729542853.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.43c72e0exayrrQ

Nebo tyto : https://www.aliexpress.com/item/32859318895.html?spm=a2g0o.detail.1000060.2.77c94bbcRylwIb&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.128609.0&scm_id=1007.13339.128609.0&scm-url=1007.13339.128609.0&pvid=362c31c7-eae1-45da-b36b-021c3713e116

 

 

Z pohledu některého místního znalce mám do nich jít, případně tipy na něco podobného???

Navíc kdyby jste to měli doma v šuplíku :-)

 

Děkuji předem za radu nebo nasměrování

 

M

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...