Přejít na obsah

Sinn 104 St Sa


marosb

Doporučené příspěvky

  • po 4 týdnech...

Ahoj. Dovolím si odpovědět v tomto vláknu, protože jsem tyto hodinky začátkem roku zakoupil. Bohužel jsou nyní ve Frankfurtu na zatím Chronoshopem uznané reklamaci - ukazatel dne v týdnu není dobře zarovnán s vyříznutým okýnkem v ciferníku. Markantní to bylo hlavně při zobrazení úterý - ukazatel je jakoby našišato. Prý zřejmě špatně natištěné kolečko ukazatele. Nejdříve jsem tomu nevěnoval pozornost a ani si toho nevšiml, ale postupem času mě to štvalo víc a víc. Na zahraničním fóru jsem četl, že to je bohužel vcelku běžná věc a Sinn se k ní nestaví vždy čelem (prý v rámci tolerancí), tak uvidím jak se bude vše vyvíjet. Osobně nechápu jak toto mohlo projít povýrobní kontrolou.

 

Jinak zpět k hodinkám - je to opravdu povedený kousek, mě osobně se moc líbí a svým vzhledem jdou vzít jak k tričku tak košili. Velikost pro mé menší zápěstí akorát. Luneta nejde plynule, ale má aretace po 1min. Oboustranný antireflex není tak výrazný (např. nádech do modra), ale zatím jsem je neměl venku při pořádném světle, tak je brzo na soudy. Je ale potřeba pořád leštit:-) Přesnost jsem měl nejdříve cca 2s+ denně, pak se to spíše obrátilo do -, ale to si asi časem sedne. Mám je na standardním vintage hnědém řemínku, ještě plánuji koupi černého aligátora a zkusím je i k obleku. Jdou objednat za příplatek i s tahem. 

Ahoj, jsou nejake novinky? Reklamace uznana i od Sinnu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, Sinn reklamaci uznal, ale bohuzel se u nich oprava desne protahuje:-( Hodinky meli finalne testovat 20.2., ale pry jsou jeste stale v oprave a nejsou schopny sdelit termin. Chronoshop dela co muze, ale me uz trochu dochazi trpelivost (znate to - v podstate prvni vysnene mechaniky a po prvnim tydnu noseni jsem uz skoro 6 tydnu bez nich, tak mi nezbyva nez si procitat forum:) ), tak jestli je do patku neposlou z Frankfurtu asi odstoupim od smlouvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hotovo, včera se hodinky vrátily z opravy. Sinn vyměnil kolo s dny, výsledek je o trochu lepší, ale zarovnání stále není 100%. Hodinky jsem si ale vzal, protože to není nic tragického a opět se můžu radovat z hodinek:-). Díky Chronoshopu za příjemnou kompenzaci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...