Přejít na obsah

Dilema: Pustit samuraje za suma?


Doporučené příspěvky

Posledni dobou ve me roste chut na nove potapky (vim, leto je daleko, ale nemuzu si pomoct...). Pohravam si s kacirskou myslenkou prodat svoje cerne seika samuraje a udelat si radost a poridit si suma (strojek je vyssi liga a podle vseho i zpracovani). Neni to prilis kacirske? Samuraje jsou tezko dostupne a treba se mi bude styskat. Mate nekdo zkusenosti s obema? Zkratka, jak to vidite? Predem diky za nazory!  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nech si je. Suma sice mají lepší stojek a za tu cenu to jsou výborný hodinky, ale samuraje jsou někde jinde. Já jsem třeba Suma nikdy neměl a vážně jsem o nich uvažoval jen jednou, což je při mý fluktuaci možná zvláštní, ale když se nad tím zamyslíš, tak překvapivý to není :)

 

 

 

Verim v to, ze tento rok vyda seiko nastupcu. 

Tak naivní snad nemůžeš být ani ty :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Suma i Samuraje mají něco do sebe. U Samurajů se mi líbí, že vše k sobě ladí. Pouzdro vůči tahu, luneta, korunka, cifr, to vše z nich dělá proporčně bezchybné hodinky. Což u Suma neplatí, tam mě ten úzký tah vzhledem k velikosti vždycky na poslední chvíli odradil od koupi. Zase rozdíl v kvalitě kalibrů hovoří jasně ve prospěch Suma. Záleží čemu dáš přednost. Já osobně vím, že kdybych měl Suma, tak by mě ten přechod tah - pouzdro začal vrtat v hlavě a šly by za chvíli z domu. Kdežto co se týče desingu, nemohu Samurajům nic vytknout, takže ty by doma vydržely déle.

Upraveno uživatelem habadej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

samuraje jsou jen jedny, nemenit, maximalne prikoupit dalsi ...

Právěže Samuraje jsou dvoje a dost rozdílné - ocel/titan+barevné kombinace, kdežto Suma jsou jen jedny ve 3 barvách(nepočítám limitky).

Osobně bych přikoupil Suma a pak se rozhodl, které pustit pryč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...