Přejít na obsah

PavelB


Doporučené příspěvky

I bought from him PAM 424 California in personal way (package, papers with certification and boxes are perfect, as he had wrote and had told me to the mail). Everything ok, agreement was fulfilled during 1 hour meeting. I recommend him as a fine, reliable and fair man.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Sorry to say, but I and another was scammed by this person :fyou: - sad that I trusted this forum for references 

 

Pavel.boros@seznam.cz 
Phone +420 732 480 552 

he also uses janhoch@seznam.cz as his Paypal account email 

He does not ship the watch nor responds to any contact attempt after he receives the money 

 

http://www.network54.com/Forum/353390/message/1391374051/FS-+Panerai+233+N+series

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

From my POV NOT A SERIOUS BUSSINESS PARTNER!!! Till the payment everything was correct, after the payment he "died" (not a joke, regular "dead") and the bussiness was solved by his "brother". The same voice on the different cell number. Not possible to finish. Finished after the involving other factors. HIGH VOLTAGE ADRENALINE!!! I hope that he is out from here... I am not the only one, but I am not sure if the colleagues want to write something here...

 

PavelB!!! Fu*k yourself you son of a b*tch and die somewhere in the middle of the lot of sh*t without wrist for the watches...

 

Sorry for that I have to...

 

Czech version: prostě mamrd s holou řití co to zkousel, delal si alibi tematy, hostorkami atp. Neni to nic jinyho nez nymand a podvodnik. Dal to komentovat nebudu, nejak jsem to vnitrne uzavrel, ale pokud s nim jeste nekdo ma neco rozjednane tak ma asi smulu jak sviňa.

 

Pokud je ma mluva mimo pravidla, tak sorry, ale jen podtrhuje autenticnost tohoto zazitku. Klidne mi dejte ban, kaslu na to. Jeste toho podvodnika prosim politujte v tematu jak neprodavat hodinky... Tim ho jiste pobavite...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne že bych chtěl rozmazávat rošláplý hovno ale nějak jsem to asi nepochopil a ani to zavírání vláken. Takže hodinky neposlal? Nebo poslal fejky nebo co? Přece nejsme politici abysme kolem něčeho chodili jak kolem horké kaše a dělali že nic. Několik lidí ho znalo osobně a měl dobré reference tak jen nechápu ten obrat co se stalo že není za chudáka ale podvodníka. Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ne že bych chtěl rozmazávat rošláplý h...o ale nějak jsem to asi nepochopil a ani to zavírání vláken. Takže hodinky neposlal? Nebo poslal fejky nebo co? Přece nejsme politici abysme kolem něčeho chodili jak kolem horké kaše a dělali že nic. Několik lidí ho znalo osobně a měl dobré reference tak jen nechápu ten obrat co se stalo že není za chudáka ale podvodníka. Díky.

 

Taktéž se musím přidat. Pavla znám osobně a tohle mě hodně překvapilo. Když jsem si všimnul jeho záporné recenze, tak mě to dost překvapilo, o to víc, že už tu nějakou dobu nebyl. Původně jsem si říkal, jestli se mu nemstí ten někdo, kdo ho vyšplouch, ale teď už tomu nerozumím vůbec :frusty: .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...