Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím,

potřeboval bych poradit s výběrem automatických pilotních hodinek (nejlépe s ciferníkem typu B a průmerem 36 mm) kolem 10 000, přes 15 000 bych se nerad dostal. Velmi mě zaujaly hodinky Laco Birmingham. Jsou osazeny zřejmě nějakým způsobem upraveným japonským strojkem Miyota 821A. Nejsem v hodinkách příliš zběhlý a v hodinových strojcích se nevyznám, avšak chtěl bych švýcarský strojek, protože:

  1. mě štve, že zmíněný japonský strojek má zpoždění/předcházení -10/+20 s za den a za stejnou cenu se dají pořídit hodinky Steinhart Nav B-Uhr 44 automatik B-Muster, které již mají švýcarský strojek ETA 2824-2 a zpoždění/předcházení -5/+10, bohužel se 44 mm by už asi na mou ruku byly příliš velké;
  2. předpokládám, že švýcarské strojky jsou kvalitnější a své jméno a zvuk nezískaly náhodou.
Tolik k mému dosavadnímu pohledu na věc. Pokud se v nečem mýlím, neváhejte mě poučit. :) Byl bych rád, kdyby se našly nějaké hodinky ve stejném stylu jako Laco Birmingham, ale nechci to lámat přes koleno. Když mi žádné nepadnou do oka, porozhlídnu se po jiném typu hodinek...

 

Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Děkuji Vám za tipy. Dnes jsem se byl podívat v Chronoshopu v Praze a s překvapením zjistil, že bych mohl nosit i 45mm hodinky. Nejvíce mi padly do okna Archimede, co tady posílal Ondrej71, mají 42 mm - akorát. :-) Ještě jednou děkuji. ;-)

To jsem rad. Jsou to za tu cenu příjemne hodinky, a znacka je v pohode. Měl jsem Archimedy několikrát a jsou to fajn hodinky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...