Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Ja neverím vlastným očiam... To je samé ?líbí se mi?, ?to se jim fakt povedlo?  a ?nevyzerajú najhoršie?... Som tu v správnom vlákne? :)

 

Mne sa páčia. A čím viac springdrajvov, tým lepšie, to je zázračný strojček. Super presný - presnejší, ako moje rádiom riadené Casiá, super odolný - chodím s ním na zimné jednodňovky, na bajk, a ani pri robote okolo nového baráku ich nedávam dolu, atď. Za neho je každá cena málo :)

 

Parádne sú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Docela by mě zajímala cílovka takových prémiovejch Seiko modelů. Většina chronofandů si je nekoupí, protože má zafixováno z minulosti, že Seiko byl super poměr cena/výkon a taky ví, za kolik takhle napálené modely chodí jeté... A chronofóry nepolíbený člověk, co si jde koupit hodinky za 120, zas nejspíš tyhle peníze dá mnohem radši za značku, jejíž základní modely nekoupíš od cca dvojky vejš.

 

Ale musím říct, že hezký teda jsou. A vlastně se mi líbí i ty Save the Ocean. Nebejt už na trhu milion dalších barevných variacích, tak ty Želvy bych si koupil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jo, sla033 se mi dost nelíbí vrtané nožky, jelikož to narušuje "fluidum" pojetí pouzdra a jsou zbytečně přerostlé. Většina seikoheadů si podle mě koupí radši staré 6105. Osobně jsem čekal, že po pár letech budou v nabídce želvy a willardy jako modely v podobné cenové kategorii a kvalitě s pár barevnými mutacemi. Realita je jiná. LX se mi docela líbí. Když zohledníme cenu a historické pozadí, tak si valná většina místo lx potápek veme něco SBDX. Lx GMT s číselnou lunetou, ok zase to není špatný, ale k SBDX si jako GMT parťáka koupím radši GS GMT SBGE. Ve výsledku představili pár pěkných modelů, za které mám levnější a z mého pohledu lepší alternativy. Ceny wtf.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty batmany se mi líbí, konečně po delší době Seiko, které bych ponosil...teda až na tu cenu. Chtělo by to socka edici klidně bez power reserve třeba za 30k.

 

Jo vidím to stejně a napadá mě třeba verze s Kinetic, jako tomu bylo dřív u Lanďáků, např. SBCW009, které jsou velice povedené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze 6r35 je upraveny strojek s prodlouzenou vydrzi na 70 hodin? A k tomu safir.. Pokud cenu udrží pod 1000 USD (jako ze by pry meli), tak jsou to asi nejprijatelnejsi bezna prospex seika..attachicon.giftapatalk_1553172423788.jpeg

 

Tak to je fakt paráda. Luneta je ze stejného materiálu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...