Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Dneska frčia nedomrlí cicinbrúsi. Oproti hercom z thajských telenoviel je to ale drsňák najdrsnejší, to zas hej.

 

nedomrlý cicinbrús je nedojebany lejdybój?

 

btw to znamienko krasy by mu zavidela aj Tornado Lou (arizonská pěnice).. aj ked myslim ze vacsinu casu ho nosila na lavom lici :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten píplov zlatomodrý monstertuna je dôkazom, že vzťahy medzi Japonskom a USA sa už od vojny dostali do priateľskej polohy a Seiko naviazalo spoluprácu s Invictou. Iné vysvetlenie nemám. Dúfam, že spolupráca prinesie ovocie a marketingoví borci z Invicty Japoncov konečne naučia, že aspoň na produktových fotkách by mal byť nafotený model, ktorý nemá posunutý chapter ring.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak modre už jsou na webu.. dokonce drive jak cerne.. :-o

 

Chumpus, rikal, ze to bude porno, takže vstup pouze od 18 let .. :-)

 

http://www.seiko.in/collections/product_details.php?CatId=13&SubcatId=90&g=Male

(Dole prekliknout na modré)

 

 

.

.

.

 

post-15480-1532377257,53.jpeg

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted budu za velkého kacire, ale ten MM nápis mi ani nechybí... kdysi dávno, když jsem mel jednicky, tak jsem tu psal, jak me zlobi, jak ve čtyřech radcich textu jsou tři fonty, jak to denne tahá za oči.. a timhle je to paradoxně vyreseno.. :-)) mm pryč a metry v barve.. to by taky mohla byt jedina barva, vterinovka normální.. jeste cekam na klasicke cerne po updatu.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.. a jeste k tomu slavnemu X, respektive PS.. uz jsem to daval na wus, vytah z vyrocni zpravy Seiko korporace.. a nejen ze hodinkovy byznys je zminen na prvnim miste, ale i jsou tam výslovně zmineny i tri nejdulezitejsi rady.. GS, Presage a PS.. asi i proto slo nedavno mnoho modelu pod toto oznaceni.. aby se to dalo dobře sčítat v manazerskych reportech..

 

 

Ale jinak se jim prej dari dobře .. :-)

 

https://www.seiko.co.jp/en/ir/library/result.html

 

Watches Business

Net sales under the Watches Business came to 140.1 billion yen, a year-on-year increase of 5.5 billion yen, or 4.1%. In Japan, the independently branded Grand Seiko performed strongly, and sales of Presage and Prospex were also up year on year due to the introduction of new products. On a distribution channel basis, sales to independent stores and outlets as well as via the Internet rose compared to the previous fiscal year.

 

On the overseas front, e-commerce sales were robust in China, and sales were strong for Asia and Europe as well, with the effects of foreign exchange rates being one of the factors. In addition, sales of watch movements were up year on year as market conditions began to recover for some of the products.

 

With regard to income, the increase in net sales resulted in 7.9 billion yen in operating income (a year-on-year increase of 3.8%).

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...