Přejít na obsah

Nove modely Seiko 2014-18


People

Doporučené příspěvky

Vim, ze je toho plnej internet, ale dokaze nekdo podat par jasnych argumentu, proc si poridit elektricky strojek napajeny mechanickym pohybem rotoru? Mysli to vazne, ke kvarcu mam odstup a prijde mi, ze zrovna rotor je jedna z choulostivejsich komponent mechanickych strojku... Ale Sejko mam rad, GMT je velmi prijemna komplikace a hodinky se mi libi, tak se snazim hledat pozitiva :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

600eur vobec nie je zla cena btw

 

skalis: on ten rotor na kineticoch je trochu hustejsi ako na mechanickych hodinkach. ale pokial ide o tvoju otazku, neviem ti odpovedat. proste to ma nejake mechanicke hybatka, takze clovek "nema pocit lacneho quartzu". plus "never need a battery"... :)

 

historicky je kinetic uz davno prekonany /solar/, ale Seiko - ako kazdy spravny behemoth - sa drzi svojich vynalezov ako opity miesacky. takze vyzera ze kinetic tu nejaku dobu este pobudne. ako technologia je to uz zrele, ziadne chronicke starosti s tym (asi uz) nie su, tak preco nie..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vše ok Ambassadore, jen kinetic přišel na trh asi o 10 let později než solar, který je i víc rozšířený v několika firmách - Casio, Citizen/Q+Q/Junghans, Seiko aj. Kinetic nabízí vlastně jen Seiko Group/vč. Pulsar a Alba/ a v pár modelech Eta /dříve Festina autoquartz nebo dnes Rado digital/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...