Přejít na obsah

Crepas Cayman 3000:


Doporučené příspěvky

Jak neuvidím? Tak snad nakonec dovalíš na sraz woe ... :eek: . Ale ne, pokud mě někdo vyloženě neukecá na srazu, tak si je ještě chvíli nechám, fakt mě chytly :) . Korunky navíc se vždycky hodí, viď :D ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 175
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak neuvidím? Tak snad nakonec dovalíš na sraz woe ... :eek: . 

 

Já se pokusím dorazit. Ale bude to později, protože školení je od 17:00 někde v Dejvicích a nevím, jak dlouho bude trvat. Počítám, že tak v 8 bych se tam mohl objevit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • Po roku...

Chtěl jsem je, nebyly nikde, čekal jsem na ně ...ale nikde nic... pak jsem zahlídl lehce tajemnou fotečku ve vlákně co máte dnes na ruce a hle zdejší kolega byl velice laskav a pustil mi je .... kdybych je pořídíl před rokem asi by šly pryč, anobrž jsem razil zásadu " jen velké hodinky jsou dobré hodinky" a nejlépe s 24 mm širokým tahem/řemenem... ale začíná se mi měnit vkus a styl "nenápadný luxus"  je pro vybouřené chronomagory asi další logický krok chronovývoje... takže za mně opravdová PECKA a jelikož fotky odsud někam zmizly tak si dovolím jich tady pár přihodit 

 

výborná čitelnost dlouho do večera i bez nasvícení ....

post-35439-0-81776500-1457864793_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkná práce!

 

Jedinou poměrně zásadní nevýhodou je obří výška, to byl důvod proč jsem je prodal. Tyhe hodinky se nemají rády s futrama a celkově je škoda, že tu výšku nějak nezredukovali. Jinak je to pěkná práce.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou to úžasné hodinky, já o nich s přestávkama sním od chvíle, co jsem přišel na forum. Nejdřív to bylo snění, kvůli ceně - to ještě když jsem nebyl ochotný dát za hodinky víc jak 10, to se samozřejmě už dávno změnilo, ale stejně to bude dál jen o snění, protože ta ukrutná výška...to je na moji ruku nereálné, škoda, velká škoda. Tobě gratuluji a užívej si je, jsou vážně skvělé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...