Přejít na obsah

Baselworld 2014


Rodkopf

Doporučené příspěvky

Loni jsem navštívil Baselworld bohužel sám, takže bych byl letos rád aspoň za chronokafe.

 

Takže pište - kdo kdy kde proč a jak, pokud jedete a máte zájem se potkat, nebo plánujete společnou večeři třebas někde. 

 

BaselWorld_702x434.gif

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Pravděpodobně narážíš na to, že mám málo příspěvků a v poslední době je toho více. Jsem na chronu od roku 2008 ale byl jsem pasivní účastník, občas jsem se připojil a prohlížel ale nepsal. Kouzlu hodinek jsem propadl trošku později ale spíše jsem jen kupoval, ne vždy na chronu.Tady jsem koupil troje hodinky, ne na kšeft. Nejsem překupník, jak pozoruji, že jich tady je dosti, ale když se kupuje taky se prodává. Narazil jsem tady i na podivné prodeje , které jsem odmítal a neřešil. Patřím k jedincům, kteří při komunikaci uvádí své plné jméno, adresu a telefon, což se od některých nedovím ani při samotném prodeji Jestli prodám, asi jo, ale ne před Baselwordem, protože ten začíná již za 11dnů a opravdu mám velkou chuť tam zajet, takže určitě před tím prodávat nebudu. :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Výprava zpravodajů ve složení Kamil, Roman I a já bude mapovat zajímavosti 26. a 27.3, ve čtvrtek pravděpodobně společně s výpravou Chronoshopu. Již domluveny schůzky s tradičními De Bethune, k tomu Grossmann, Groenefeld a Zeitwinkel. Obávám se, že mě root-admin-editor-in-chief opět zatáhne ke Kurvos a Sobríňos.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...