Přejít na obsah

Sinn 104 St Sa - několik fotek


Pavel001

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

To jsou super hodinky. Jedny z nejlépe proporčně vyvážené co znám. Myslím si, že i ta cena je tam celkem příznivá. Vodotěsnost u tohoto typu hodně nadstandartní. Na začátečníka obdivuhodný výběr. Užívej si je a fotkami nešetři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velice hezké "pilotky". Už jsem si je vícekrát prohlížel u konkurence na fóru watchuseek.com. Na první pohled nejsou tolik nápadné, působí jaksi decentněji, přitom elegantně a svébytně. Také rozměry (41 mm / 11,5 mm, rozteč nožiček 20 mm) dávají tušit, že se jedná o dobře nositelný model i pro zrovna ne velké zápěstí. (Upřímně musím poznamenat, se mi od Sinn velmi líbí i jejich "fliegr" chronografy řady 356 a 358.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj a gratuluju. Mám je už chvíli a jsem z nich také nadšený. Co se vrátili z reklamace (výměna kolečka se dny v týdnu), tak provedli i seřízení chodu a nyní po týdnu (na ruce 7 - 18:00 hod, víkend ve winderu) jsou + 1s. Uvažuju ještě o černém aligátorovi a pak myslím půjdou vzít i jako oblekovky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsi se dostal k téhle informaci? Já měl za to, že tam je standardní verze. Můj model ve Frankfurtu o kousek zpomalili (alespoň dle průhledu dýnkem na seřizovací mechanizmus). 

Přesněji je to ?Premium in chronometer quality?, v této úrovni jsou všechny Sellita strojky používané u Sinnu ve standardních kolekcích.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...