Přejít na obsah

ULYSSE NARDIN Marine DIVER - all new


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

ULYSSE NARDIN Marine DIVER 

 

Ulysse Nardin se na chvíli odtrhlo od výroby hodinek z hrázděného smaltu a vzpomnělo si na prastarý diver model, který si modifikaci za věrné služby vskutku zasloužíl. Drobných úprav jsme se zatím dočkávali jen u limitovaných sérií. Ty se týkaly jen číselníku. Nyní před sebou máme model, který je celý přepracovaný.

 

Takovéhle příspěvky o UN přináším rád. Příliš mě nebaví postovat hodinky z hrázděného smaltu, i když se v nich samozřejmě skrývá podstatně větší kus kumštu než v těchto diverech. Přesto, nemohu si pomoct, pořád mám UN zaškatulkované spíš jako firmu, která by měla vyrábět hodinky s pokrokovými technologiemi, in-house strojky, potažmo diver hodinkami a ne tvořit hodinky pro ruského medvěda s plachetničkami a Petrem Velikým.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zdroj - oceanictime?

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Jo, to je fakt, kudrlinek je dost a dost, nicméně já je žeru. Parádní byly Ulysse Nardin Monaco Limited Edition s nezbytnými lodičkami. Avšak lodičky se dají ztvárnit i jinak než honosně.

 

 

 

zdroj - watchesseven?

 

 

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měli jsme včera v ruce a na ruce. Je v nich starý upravený ETA stroj, ale nové pouzdro je připravené i na nový in-house.

 

ALE: blejská se to hrozně, mnohem víc než na fotkách, pouzdro leštěný, ručky leštěný, hází to prasátka v každý pozici, pro mě trochu pokažený.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...