Přejít na obsah

Prim Sport 1 automatic


Doporučené příspěvky

Vím že jsem blázen, ale nemůžu si pomoct.

Vážení kolegové chronostíni, mám v hlavě plán který prostě už MUSÍ ven.  Jedná se o usazení stroje 68.4 s datumovkou na šestce a s automatickou nástavbou z kal. 96 (jak si kdysi zaměstnanci bastlili pro sebe s letovanými dýnky) do renovačního pouzdra PS 1. Datumovka tedy na šestce, paní Krsková již slíbila zajistit výrobu vyššího dýnka aby se automat vešel, na ciferníku bych viděl samozřejmě nápisy ,,PRIM SPORT" nahoře  a  ,,17 jewels"  a ,,automatic" dole  obvyklými, v odpovídajících letech používanými fonty . Ciferník bych rád černý, ale ještě mi vrtá hlavou varianta takové té nádherně tmavolahvovězelené barvy, jako se dávala na stará ,,embéčka", a alternativně místo ,,PRIM" ,,ELTON"... Indexy jako na Igenech, určitě bombírované ručky, plechová luneta s lumibodem, dýnko bych rád postaru bez průhledu. Lumi asi nějaká ,,starobylá", co myslíte?

  Díky geniálnímu šikovnému a nesmírně laskavému kolegovi Mischovi, který mi již takto laskavě upravil kal. 66 (ukážu ještě dnes v jiném vlákně), vím že stroj funguje zcela bez problému a Mischa udělá stejnou úpravu na požádání pro účastníky rodící se limitky. Předpokládám že vizualizace z Eltonu bude hotova brzy, s touhle specifikací a úctou k původnímu vzhledu krásných Igenů zase není moc o čem přemýšlet.

  Předpokládám vznik 15 kusů :smoke: mám 15.ledna narozeniny a myslím že tento termín v roce 2015 bude odpovídající také proto, abychom dali prostor již probíhajícím akcím v nichž také mnozí z nás ,,jedeme" a také se stačili po těch ranách i finančně nadechnout.

 

Přesto je potřeba co nejdříve dát dohromady definitivní podobu nových hodinek a  houfek zájemců, kteří do akce půjdou.

 

Už se na ně těším jako malej, jak budou vizualizace, hned je sem vložím.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem se pomalu chystal poslat Igeny převléknout kabátek a vy takhle.  Tak je asi ještě nepošlu. Zní to velmi lákavě a rád bych se předběžně přidal. Co tak třináctku :wub:

 

M.

Upraveno uživatelem Marfi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...