Přejít na obsah

Traser P6600 Typa 6 Mil-G


Doporučené příspěvky

Asi následným textem vzbudím spoustu rozruchu a budete si někteří klepat na čelo, ale vysvětlím důvody. Včera jsem s místním členem Kdojinej udělal výměnu, která mě i jeho potěšila. Myslím, že jsme si vzájemně udělali radost. 

 

V lednu jsem v rámci nákupní horečky koupil Seiko SKX007 a považoval je za úžasný tooly a řikal si, že to budou hodinky, kterým bude slušet pár zářezů od práce, nebo od pádla a ožraleckých pádů na Vltavě. Dlouho jsem se na ně koukal a párkrát je ponosil a zjistil, že by mi jich bylo strašně líto. Pro řadu místních členů jsou to hodinky skoro mýtické, které průběžně kupují a prodávají. Já je vyměnil za Trasery. Jsem úl? Myslím že ne. O tyhle tooly se fakt bát nebudu a už se těším jakou parádu udělají na Vltavě při hře na kytaru :-) Neodolatelný vodák......

 

Teď už mám Trasery dvoje. Traser Automatic Master a tyhle baterkáče. Třeba to časem zhodnotím jako blbost, ale teď mě nesmírně baví. Postupně je budu zdobit řemeny a dávat sem fotky. Zatím jsem je získal na děrovaný gumě, která se primárně nabízí právě na Automatic Master, takže to možná sundám. Uvidíme, jak jim bude slušet Zrnův canvas. 

 

Takže pár rychlých cvaků:

 

post-34009-0-50246500-1396547193_thumb.jpg

post-34009-0-27407100-1396547194_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...