Přejít na obsah

Alpina Alpiner 4


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

Alpina Alpiner 4

 

Úplně zase vidím ty staré, perfektní alpiňácké modely někdy z první poloviny minulého desetiletí, které se mi tůze líbily. Chronography tehdy vyzařovaly klasiku sedmdesátých let. Tuším, že jeden, dva kolegové je mají a přiznám se, závidím jim. A že je co. Bohužel se mi nedaří najít nějaký solidní obrázek či ještě lépe fotku, Třeba se nade mnou ten či onen kolega smiluje a připojí foto svých krásných hodinek.

 

 

alpina_alpiner-4-gmt-uhr_3.jpg

 

 

alpina_alpiner-4-gmt-uhr.jpg

 

zdroj - Watchtime.net?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Daemonultimate - to zírám. Opravdu Ti nevadí ani červená šipčička na vteřinovce? Vždyť Tě přece vždycky tak šeredně iritovala auxpue.jpg.

:-)

Máš opravdu hodinkově-názorový přehled.To bylo jistě to první co jsem hledal,ale právě u tohoto modelu se mi jeví nenápadněji a má smysluplnou konkurenci v GMT ručce,která ji úspěšně přebíjí a zároveň je trianglem nenápadně doplněna.Líběj se mi i v tom,že mě na první pohled napadlo slušný alpiny a ne to,co by mi připomínaly.Strašně se mi líbí indexy i střižený ručky.Také se mi líbí luneta,díky tomu,že není masivní,ji dobře doplňuje ta vnitřní,která zároveň vymezuje prostor k indexům a dává prostor k dvojímu využití.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Fíku, díky za připomenutí, dívám se na ně a líbí se mi, zkoumám je víc a pořád se mi líbí. Pouzdro 44 se už blíží 45 a to je pro mně moc, zvlášť když jsou jeho tvary velmi podobné s pouzdrem odzkoušených Big Size PO, dokonce i napojení tahu odpovídá. Vypadá to, podle obrázku, že se příjemně zužuje, mohly by se pohodlně nosit. Doufám, že maj mikroregulaci.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...