Přejít na obsah

SINN Frankfurter Finanzplatzuhr - 6052


Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow

SINN Frankfurter Finanzplatzuhr - 6052

 

Z těch snímků bohužel nepoznám, zdali jsou ještě pořád SINN v tak skvělé formě jako minulá verze, která byla dokonalá. Nezapomnělo se na nic, dokonce ani na balení. Neberu si téměř nikdy hodinky do ruky. V tomto případě jsem nemohl jinak. Tyhle hodinky jsou prostě nádherné. Dokonalost čiší z každého detailu.

Nicméně, abych jen nechválil, pro někoho mají dva neduhy. Jako vždy jsou však subjektivní, například já bych jeden z nich dokonce hodnotil jako klad. Minulá verze byla o 3 mm (!!!) menší. Vzhledem k tomu, že se jedná o verzi chronograph, mohlo neznalého překvapit, jak jsou vysoké. Dokonce i můj kamarád, který je členem fóra od roku 2006 a o hodinkách něco ví byl tak zaskočen, když pevně rozhodnut, že si je koupí, nakonec od úmyslu právě z tohoto důvodu ustoupil. Když jsem se ho ptal "Proč proboha, vždyť jsi tam byl už třikrát", pravil "Nezvládl jsem to, vypadají jako malý, vysoký knedlík". Ovšem POZOR, není to neduh jen těchto hodinek, velká výška je u všech hodinek se stopkami. Dáno je to konstrukcí strojku, nad standardním strojkem je chrono nástavba, která činí strojek mohutným. 

Další věc, která se nemusí, ale samozřejmě může líbit, hodinky mají povrchovou úpravu zrcadlový lesk. Toto provedení je samozřejmě magnet na ty nejrůznější vlasové škrábance, které vzniknou i při té největší opatrnosti hned první den. 

 

 

Sinn_6052_Frankfurter-Finanzplatzuhr_Bil

Sinn_6052_Frankfurter-Finanzplatzuhr_Bil

 

Sinn_6052_Frankfurter-Finanzplatzuhr_Bil

 

Na kovovém náramku vypadají úžasně, Jakub je pravděpodobně v obchodě má. Pokud jste fanoušci SINN a máte rádi elegantní chrona, zajeďte se mrknout. Třeba si uděláte radost  :) .

 

zdroj - Watchtime.net?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vypadá to,že hranici vysokého lesku udrželi i na tahu a sponě,kterou bych také rád viděl.Určitě fotky přibudou.Ano chrona a v papinově hrníčku se maso vaří,ale tenhle model je opravdu našlapanej a mně osobně,kromě potápkový lunety,která sem samozřejmě nepatří nabizí snůšku opravdu parádních komplikací.Jen to leštění,nezanechá šmouhy pouze v oceli ale také v chronomagorově duši.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodinky v téhle cenové relaci většinou naskladňujeme jen na základě objednávky nebo vážnějšího zájmu konkrétního zákazníka. Ale možná, že alespoň jedny z nich časem na krámě mít budeme. Víc k tomu asi řeknou kubson s Cyrilem...

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...