Přejít na obsah

Seiko Landmaster SBDX009 L.E. 10th Anniversary


Doporučené příspěvky

Nezvyknem sa chvalit vo vlakne s kazdou hrackou, ale toto je dost raritny kusok, tak sa pochvalim. Ved kto ta uz pochvali, ak sa nie sam.. No.

 

Postavene na baze SBDX007, vyrobene v r.2003. Puzdro z jedneho kusa titanu, o nieco tmavsieho ako bezne Seiko titan byva. Luneta s ciernym titankarbidovym povlakom. Cifernik je z oddelenia beletrie, Zlate rucky aj indexy. Vydrapal sa s nimi aj nejaky japonec na najvyssiu horu, preto je tam na ciferniku tiez. Sagarmatha a Mt. Everest su ten isty kopec.

 

Na ruke fajnovost. Male, huste, pohodlne a pekne hodinky. U mna osobne asi esteticky najkrajsie Prospexy. Ako hovori profesor Chumpus z oddelenia vychodnych studii katedry horologickej antropologie "Seiko discontinues better pieces than others sell."

 

Zvysok obrazky, fotene dnes poobede. Ked sa zadaria dalsie, pridam:

post-4112-0-51203200-1396722834_thumb.jpg

post-4112-0-65377300-1396722851_thumb.jpg

post-4112-0-53170900-1396722871_thumb.jpg

post-4112-0-27042200-1396722883_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tomu říkám úžasné  pouzdro! A ta černo-zlatá kombinace je taky k nakousnutí. A ten cifr... Sakra, sice nejsem žádnej velkej Seikař, ale poslední dobou těmto highend modelům také postupně propadám. Tvarem pouzdra je toto pro mne asi nejhezčí SBDX kousek...takže velká gratulace!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ty jsou fakt krásný,super velikost,pouzdro,ochrana korunky.....zaostři prosím ještě tu sponu,vypadá,že si to taky zaslouží.Velká gratulace.

edit:jsi mě předběhl,ještě otevřenou please.

je to klasicka Marinemaster spona s extenziou. Ma napis TITANIUM ALLOY. Fotku dam az o chvilu, dcera ma vyrazila od pocitaca, dostala k narodeninam novu hru tak to viem pochopit a som tolerantny foterr... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...až to uvidí Lukin_ova, to zase bude probdělých nocí u aukcí. Jinak gratuluji, pane. Tady je k nim další vlákno.

Ono to sa musi proste prihodit. za poslednych 5 rokov som videl na predaj dvoje. Tie prve predal Kucimo na wus za asi 40minut..

 

tieto som kupil behom pol hodiny: kupene a zaplatene. Den po mojich narodeninach. Mali byt GS dajvre, cakal som ci Basel nieco nezmeni a nakoniec toto. :) takze "este posledne dva-tri kusky a rusim konto na chronomagu"... poznate to vsetci :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz jak jsem je zahledl ve vlakne co mate na ruce, tak jsem bezel na yeomana si osvezit, co jsou zac.. dobre, ze jsi jim dal samostatne vlakno.. <br /><br />http://yeomanseiko.com/2011/08/06/landmaster-10th-year-anniversary-sbdx009/<br /><br />Ja osobne jsem furt nejak do kompas lunety nedorostl..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...