Přejít na obsah

Omega Seamaster 300 James Bond


vareka

Doporučené příspěvky

Já jsem si tah nechal zkrátit u hodináře.
Zkracovač doma mám, ale tady se mi ten systém nelíbil... hodinář to měl za chvíli a za pár korun a já byl klidnější, že to snad udělal pořádně a někde se mi to nerozpadne - a nerozpadlo ;) 
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 147
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já bych je nechal přebrousit/přeleštit a to u Dušáka, to je jediná záruka, že to bude jak má být. Kompletní servis u mechanik je asi za 12k, ale dá se (na vlastní žádost a riziko) udělat jen broušení/leštění pouzdra a tahu s vrácením původních těsnění a bez zkoušky vodotěsnosti a to by mohlo stát cca 3k. Hodinky pak jsou opravdu "wie neu" (samozřejmě bez vložky lunety, která se bohužel renovuje jen výměnou celé lunety za 7,5k). A BTW buzna tah nebuzna tah, toho bych si nevšímal, SMP jsou jedinečné mimo jiné právě svým unikátním tahem a decentní kombinací leštěných a broušených článků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nedavno tu nekde kdosi psal , ze kompletni servis SMP s cal 1120 je snad za 17-18 tyci. To uz jen fakt sileny. 
Edit, koukam na web Omegy a doporucena cena je "jen" 505 euro. No na to,z to pred 5 lety stalo snad bura je to dobrej narust. Sloucili ceny servisu s chronografama, coz je trosku unfer tedy :)

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu se jedná o přetěsnění. Přeleštění by mělo být automaticky součástí toho velkého servisu. Samotné přeleštění s vrácením původních těsnění mi před peti lety udelali za 2,5k, ale vůbec bych se nedivil kdyby uz dnes tvrdili že to firemní kultura nedovoluje. Jeste to zjistím.

(U Bechyněho mi vloni udelali přeleštění Longines Master Collection s vrácením původních těsnění za 2k, ale Omegy bych jinam než k Dušákovi nedal)

Upraveno uživatelem šíma
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...

Tak jen pro informaci, kompletni servis SMP300 s 1120 u Dušáka - 14 900,- Co vše se dělalo ale neřeknou. Byla špatná korunka - vyměnili, překolíkovali tah, vyleštili, tlakovka, vibrograf, ale zda-li něco měnili ve stroji už nesdělili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...