Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?


Doporučené příspěvky

Hele, na rovinu, ani nejpresnejsi mereni ti nezaruci, ze ti perfektne sednou. Tak nebud pohodlnej ( nadsazka ) a sypej si je vyzkouset nazivo :-)), ani v dobe internetu a jinejch berlicek u vyberu bot nikdo nevymyslel spolehlivejsi system nez si je vyzkouset nazivo.

 

Já vím, máš pravdu, díky za popíchnutí. :D

 

Neviem ci ti to nejako pomoze.

Zvedni prdel a chod si ich vyskusat niekam:))))

 

Super, děkuju Ti! Pro bližší představu jsou to cenné informace.  :) Většina mých sportovních bot, které nosím, má vnitřní vložku dlouhou rovných 28 cm (různé Adidas, Converse). Jen to značení má každá firma dosti odlišné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak jsou doma. Velikost 43 sedla. Uvidíme, jak se projeví v praxi. 

 

attachicon.gifWP_20180607_18_27_15_Pro_re.jpg

 

attachicon.gifWP_20180607_18_31_09_Pro_re.jpg

Parádní pohodlná bota, pár kluků jí má kolem mě a nadšený :-) A jak píšeš, na řádný hardcore to není. Na lehké toulky přírodou ideální, dobře jsi koupil. Šijou je stále v Itálii?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem teď 14 dní v Jeseníkách, takze La sportivy jsou v zápřahu, mám tady na nich nachozeno zatím 50km v terénu a zatím spokojenost, ze zacatku jsem cítil prsty u nohou, ale ale boty si pak sedly a dobrý. Na šutrech drží jak kamzík, ještě se mi s nimi nestalo, že by mi ujela noha. Jsou pohodlné a noha se v nich nepotí.

post-23865-0-09700600-1528743371_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Preferujes primo nejakou znacku? Par jsem jich prosel, asi bych dokazal poradit ( napis i cca cenovou predstavu, at ti neradim treba Husky, se kterym jsem na cestu do prace a na kratsi vylety- na den, spokojen, ale tebe by to mohlo urazit ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mě můžu doporučit batoh značek:

 - Deuter - léty prověřeno, plno modelů snad ve všech cenových vlnách

 - Black Diamond - má oblíbená značka lezeckého vybavení - takže ty batohy tak i většinou vypadají - do hor a přírody super ale do města by Ti to nemuselo vyhovovat

 - 5.11 - má také oblíbená firma, dražší, ale ověřená kvalita, většina batohů je v ARMY/POLICE stylu - to by také nemuselo vyhovovat, ale já jeden od nich nosím (fitko, pochody, město, koupálko apod) a jsem spokojen nadmíru (ale jsem guma no :D )

 

Fjarllaven (nebo jak si to píše) má také několik řad batohů - i designovek do města, ceny nevím nekupoval jsem, firma good.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak primo doporucim:

Deuter trans alpine 30

Salewa alp trainer 35+3

Mel jsem oba, k Deuteru se vracim ( uz asi 4x ), vydrz super, oba trochu drazsi.

Z tech levnejsich :

Husky sloper 45, je vetsi a bacha na barvu ( ta svetle modra se spini hodne rychle ), ten mam ted - vylety do kopcu. Pohodlnej a vydrzi, az jsem prekvapenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deuter mě láká asi nejvíce, chci nahradit svůj nynější 5.11, kterej je zbytečně těžký a není nejpohodlnější (hold army) a už ho v práci neupotřebím. Chci primárně batoh do hor...to, že ho taham do práce znamená, že ho doma v garazi hodím do auta :-) Jeste urcite budu shánět army barvu.

Mají deutery standartně v sobě implementovaný nepromokavý obal?

Jinak cena do/kolem 4K

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trans alpine ho ma/ mel, bez toho nikam nechodim. Husky ho ma skoro u vsech turistickych rad.

Na tvuj popis Salewa asi nebude to prave, je to lehkej turistickej batoh, kterej na pohozeni do auta neni ( ale je zase lehci ). Deuter je ideal, ten neprotrhnes, fakt drzi ( v rumunsku jsem se na nem houpal zahaknutej na skobe a udrzel me- 110 kg). Jen ta vojenska barva bude asi problem :-)).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Deuter má u turistických/cyklo batohů tu pláštěnku standardně. Ale vždycky se u konkrétního modelu můžeš podívat na stránky výrobce. https://www.deuter.com/DE/en/backpacks.html

 

Jinak já mám doma dvakrát Trans Alpine a nic jinýho než Deuter už si asi nikdy nekoupím. Ty batohy jsou skvěle funkčně i ergonomicky vymyšlený a vydrží toho strašně moc.

 

Trans Alpine 28l se dělá ve světle zelený. Ten mám já a velkej je dost. Třicítku holt v černý.

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...