Přejít na obsah

Sinn U1-T, U1-T SDR, UX-T


kloubik

Doporučené příspěvky

Do dneska jsem zil v domneni, ze vsechny modely rady U jsou nejen z ponorkove ocely, ale take maji tegimentove pouzdro a tah.

 

Az z newsletteru od americkeho AD jsem zjistil (a potvrdil si na Sinn webu), ze tegiment je na modelch, U1, UX atd. pouzit pouze na lunete.

 

Nyni dle informace od prodejce na jejich zadost Sinn vyrobil limitovanou serii vyse uvedenych modelu s tegimentem v plnem provedeni, tedy: luneta, pouzdro, tah. 

 

Zdroj a detaily viz link. 

 

SI-255.jpg

Upraveno uživatelem kloubik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bylo to i v popisu na Chronoshopu,luneta-tegiment,ostatní ponorka.Díky za ten odkaz,o tom jsem neměl ani tušení.Jak se ta úprava projevila na ceně hodinek?Ale někde jsem viděl i tu lunetu poškrábanou.Je opravdu znát při běžném používání ten rozdíl?

 

tak poskrabat jde asi ve vysledku vsechno, ale rozdil je dle meho opravdu velky. mam U1 z roku 2008, ja je mam pres pul roku a uz jsem vzal parkrat i zed a na lunete neni temer videt opotrebeni, na poudre bez tegimentu je toho podstatne vic a sramy jsou viditelnejsi. pri tom jak je luneta opravdu super zpracovana, neni na ni videt skoro nic...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...