Přejít na obsah

MESH a řemínky obecně


JaRooN

Doporučené příspěvky

Pánové, zítra máme s mojí drahou v rámci výročí namířeno do Národního divadla v Brně na představení Romeo a Julia. A zjistil jsem, že bych strašně rád vzal do divadla hodinky na MESHi. Poraďte prosím, kde v Brně (případně na trase Tábor - Brno) koupit MESH? Případně, Brňáci, nemá někdo na prodej MESH 22mm bez koncovek?

Děkuji a toto vlákno pak klidně nechte na všeobecnou diskuzi o čemkoliv kolem řemenů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz to tak vypada, ze tam krokous zustane. Nikdo neporadil, kdyz jsem se tady v Brne zeptal na MESH, tak vetsina odpovedi znela: "co to je?". Vysvetlovat se mi vetsinou nechtelo, tak jsem podekoval a odkracel. No nic, moje chyba, v nedeli vecer si ho objednam a priste nebudu veci resit na posledni chvili...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Úplně jsem na to zapoměl a nakonec jsem MESH nekoupil.

Teď jsem si na to vzpoměl, tak jsem ho rovnou objednal. Kdo by chtěl, tak tady ho mají za 10 Eur a shipping free:

 

http://www.ebay.com/itm/121340010140

 

Díky za typ. Už jsem ho objednal taky. O meshi uvažuju delší dobu, tak doufám, že brzo dorazí a budu ho moct konečně vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle mesh znám, měl jsem ho na Zixenech. Bohužel zpracování odpovídá ceně. Zkracovat jde nornálně, za pomoci štípaček,ale s velkým leskem nepočítej, aby splňoval leštil jsem ho na kotouči asi 20 minut a to už šlo, bohužel nerez není moc kvalitní,takže lesk dlouho neudrží a na SOH klidně zapomeň, to jde jen tak do deseti dní po vylečtění, potom začne, na rozdíl od hodinek šednout.... Ale jinak za ty peníze není moc co vyčítat. Nerezne a je to mesh

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tikal: Dík za osobní zkušenost!

 

Já ho vzal více-méně na denní nošení k otloukánkům, tak mi to ani nevadí. Do divadla se dostanu jen 2-3x do roka a minule jsem zjistil, že asi zůstanu u kůže, i když ten krokouš, co jsem ho měl (original od hodinek), strašně pouští barvu. Měl jsem celé zápěstí hnědé... Takže rovnou letěl druhý den do koše a asi k nim ušiju na slavnostní příležitosti nějakého hezkého hada :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...