Přejít na obsah

Glycine Lagunare Certified Chronometer 3000


shag

Doporučené příspěvky

Macaté krásky. Leštenky dávajú taký fajnový punc, ale priznám sa brúsený kov je mi bližší. Nič to, to sú ako píše instant, riadne Glyciny. Dobrý výber.

K tým korunkám, tak čo viem, na jednej strane (pozícia 9) je automatický He ventil, pričom korunkou na pozícii...a teraz som už zabudol...pozícia 4?...je možné manuálne ovládanie ventilu. Tou ďalšou korunkou sa aretuje luneta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Uz je mam mesic, timto jeste jednou diky Shagovi, a musim rict,ze endorfiny nevyprchavaji. Uz hodne krat jsem is rikal,ze ty nebo ony jsou posledni. Bylo to jen do casu. Ale tyhle, tyhle jsou proste bozi. Jsou velky, ale padnou skvele. Dokonce lip, nez obyc model Lagunare. Tam my hodinky nesedely, nozicky presahovaly zapesti a nebylo to ono. Tyhle sedi jak pribite. Na nejake zahranicni recenzi jsem cetl kritiku na gumu a stezejky. Ta guma,jak navazuje na pozdro, je dost nepoddajna a je opravdu na megazapesti. Nicmene stale nositelne I pro obyc smrtelniky. Stezejky zatim drzi. Mam je ted v obleku na kuzi a proste parada. Pod manzetu kosile se nevejdou... Ale chci je schovavat pod manzetu? At se kochaj I ostatni. Pak pridam nejaky foto. Ma je tu na foru jeste nekdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...