Přejít na obsah

Moonwatch sraz


Mirek

Doporučené příspěvky

Delší dobu mi leží v hlavě takovej nápad, po vzoru Rolex a Seiko srazu udělat scuka jednoho legendárního modelu, prostě Moonwatch session. A aby to nebylo jen o hromadě "stejnejch" hodinek, stálo by za to pojmout sraz tématicky. Kdybychom se domluvili na konání srazu v Brně (geograficky strategická a předchozími akcemi prověřená poloha), spojil bych to s návštěvou planetária, kde by se buď dalo navštívit něco z aktuálního programu, nebo bych se pokusil domluvit akci přímo související se srazem... Přednášku o hodinkách vyslaných na měsíc asi čekat nemůžeme, ale třeba něco o misi Apollo by si pro nás připravit mohli, případně repríza velmi úspěšného pořadu Astronaut by šla taky domluvit, všechno bude záležet na tom, jaký bude z naší strany zájem, co si vymyslíme a jestli to budou na hvězdárně ochotni realizovat. Minimálně návštěva standardního programu ale nebude problém, navíc interiér planetária je hodně zajimavý i pro focení, určitě by tam mohla vzniknout nejedna fotka do kalendáře 2015. Po návštěvě planetária bychom se mohli přesunout za roh do steakhousu Monte Bú, kde by se pokračovalo ve stylu klasických srazů. Ubytování pro přespolní se dá domluvit v bezprostřední blízkosti v B&B Klafé...hvězrárna, restaurace a ubytování se nachází hned vedle sebe...Kraví hora je navíc kousek od centra, takže kdyby chtěl někdo přespat v ověřené Grandezze nebo pokračovat za zábavou do Mandarinky, je to otázka 10ti minut.

Termín srazu bych viděl někdy po prázdninách, ideálně sobota...vstupenka na sraz by byla jasně daná: Moony na ruce!

 

A teď zásadní otázka: Byl by o takovou akci zájem?

 

odkazy:  Planetárium   Restaurace   Ubytování

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mají novou kartu, personál se taky otočil, za poslední měsíc se celkem zlepšili, rozhodně na tom ale netrvám, jak jsem psal, centrum je kousek, takže se dá bez problémů přesunout...Monte je hned vedle hvězdárny, takže se to celkem nabízí...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

La Boucheé je dobrej nápad, nicméně neděláme tu Mauerův výběr... od teď prosím jen příspěvky od majitelů Speedmasterů Professional, kteří mají zájem se zůčastnit, nejlíp do seznamu, zbytek doladíme následovně.

 

1. Mirek

2. dabelM

3. Ondrej71

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...