Přejít na obsah

G-Shock Gulfmaster GWN-1000B-1AJF


People

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já nemyslel půjčit....myslel jsem, že si je jako musím taky pořídit :-)))))))

 

Tak to sem predpokladal, ale treba bys po trech dnech zjistil, ze to neni tvuj salek kavy...;-).

I kdyz teda ja na ne nedam dopustit ;-).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K cislum na lunete ukazuje vterinova rucicka, kdyz jsi treba v modu sledovani tlaku tak pokazde, kdyz zmacknes koflik, vterinovka prestane ukazovat vteriny a presune se na urcite cislo, pripadne zustane na "trojce"- beze zmeny. To ti rekne, jaka byla jednotkova zmena oproti poslednimu mereni (cili zda plus nebo minus a o kolik). Totez pri sledovani vysky. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"farky" - jako vypadaji (ty Mudmastery) pekne. takovym "drsnym" dojmem na mne pusobi, mozna az prilis (trosku nevim, kam driv s ocima .-) ). Vypadaji tak jako ciste "on duty", navic safir - mnam mnam :-)...Je fakt, ze kdyz je srovnam s Gulfmastery (GM), tak prec jen se mi ty GM libi vic, trosku "civilneji" a tak nejak jednoduseji a mozna i "měkčeji" :-). Ale skoro 600 dolaru? Dvojnasobek oproti GM a to maji vlastne navic jen ten safir. Ble :-)

 

"Filip.J" - Nemas vubec za co :-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Jen takova poznamecka ke Gulfmasterum, ruzne se to probira, jak jsou ktere G-shocky odolne proti vode pri stisknuti tlacitek. Takze ja sem to u tech svych prubnul pod vodou, ne nijak hluboko, jen v bazenu a muzu rict, ze zadny problem nenastal. Jedine, co si nelajznu je vysroubovat (odjistit) pod vodou korunku. Kazdopadne v navodu pisou, ze jak tlacitka, tak korunka se ve vode (obecne mokrem prostredi) pouzivat nema.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem si je v Planeo vyzkoušet naživo, ale nebyla to ta jiskra, jak jsem čekal. Pěkný kus hodinek, to jo. Korunka super, to se mi líbilo. Už se mi naživo tolik nelíbí ručičky, jsou takový moc humpolácký (i když lepší, než na fotce, tam není vidět to olemování). Hlavně ta malá na subciferníku je zbytečně mohutná. Negativní displej - no tak lepší průměr, snesl bych ho. Chtěl jsem je jako výměnu za kocoury, ale pak jsem se tady prodávajícímu omluvil, nesedly by mi a litoval bych. Myslel jsem si, že by to mohly být takové univerzály - ručičky a k tomu ta kopa funkcí, ale musím hledat dál.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to "Bushman": Tak to v zivote chodi :-). I proto sem psal, ze bych Ti je pujcil na omakani, tak jak "farkymu", to hned pak jeden vi, na cem je. Vsiml sem si, zes psal SZ prodavajicimu, a uz Te pomalu vital do rodiny :-). Co se tyce rucicek, tak na tom subcifru je nejaka divna, ani ja k ni nemam uplne pozitivni vztah ;-). Kazdopadne hodinova, minutova i vterinova se mi libi moc. Prave, ze jsou mohutne a ze se nadherne a rychle odecita cas se mi libi. Ja jsem spokojen a jsou to jedny z hodinek, ktere (stejne jako Trasery) si necham.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, přehledný jsou. Ta malá ručka by mohla ukazovat mnohem zajímavější věci, než jen příiv a tlakovou tendenci - ten subciferník mi přišel takový nevyužitý. Pokud dobře svítí luminiscence, ocenil bych je v noci na posedu. Když si zapnu podsvícení na Rangemanech, tak to září jak prase, takže mě vidí prasata na kilometr a mě to oslní, že si pak zase musím adaptovat oči na tmu. Takže jsem si právě myslel, že to budou moje nový univerzály. Asi tak - nemít kocoury, tak jsem je tady na fóru koupil - česká cena je nesmyslná, ale tady byl prodávající rozumný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co se tyce nocni lumi, tak aby to neoslnovalo, bylo stale dobre videt a slo vzdy presne vedet, kolik je hodin, tak asi zatim neni nic lepsiho nez tritiove kapsle. Ja z techto duvodu kupoval Trasery. Kdo prave funguje casto v noci a hlavne musi fungovat, tak casem se vzdy dopracuje k tritiu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...