Přejít na obsah

Omega Speedmaster Moonwatch Apollo-Soyuz LE


Peter78

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Za 150 litrů si koupím jedny klasické (3570.50, případně 3573.50) a jedny, vintážní. Tohle jsem měl v ruce naživo a byl jsem zklamaný - jsou mnohem hezčí limitky. Třeba panda dial.

 

http://forums.watchuseek.com/f29/sold*rare-white-panda-dial-omega-speedmaster-professional-35th-anniversary-moonwatch*sold-964449.html

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ceníkovka je v současné době 175tisíc. V rámci akční nabídky bylo možné ji zakoupit v ČR jako nově, s plnou zárukou, dokumenty a kartami za 140tisíc. Nemyslím si, že by to šlo nějak významně nahoru. Starší limitky s panda ciferníkem anebo Alaska se daji zakoupit za něco nad 100tisíc v různých hodinářství v EU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za cenu lehce kolem kila bych uvažoval o investici s následným prodejem a možným ziskem. Cena kolem 140tisíc při nákupu už k velkému zisku nepovede. Kdysi tady byl v prodejní sekci Alaska projekt za 75.000 asi ten stejný kus se prodává na bazosu a uhrforum za 111.000,-CZK. Solidní zisk, ale nemyslím si, že tam prodávající najde dost zájemců. Při prodeji musíš mít reference a nabízet na serverech, kde jsou vhodní zájemci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Narazil jsem na tohle dva a půl roku staré vlákno a říkám si, jak moc jsme se s odhadem cenového progresu téhle limitky ( a limitek moonů obecně) tehdy trefili :) Aktuální ceny soyuzů (když nepočítám Rusko) cca 170 až 215k, Gemini a zejména Pandy ještě víc... a nová limitka Tuesday má ambiciózní cenu, a ještě není ani hotová. O Snoopym ani nemluvím.

 

Na téhle limitce se mi moc líbí, že díky použití přírodního materiálu na ciferníku je každý kus originál. Struktura meteoritu vytváří na každých hodinkách jiné obrazce, závidím lidem, kteří si kdysi mohli v butiku vybrat z několika kusů. Naprostá paráda. Na druhou stranu je oproti klasickým moonům dost "ošizená" lumi (podobně jako u nejkrásnějších limitek 40th Ann. Gemini IV nebo 35th Ann. Apollo XI Panda), místo svítícících indexů jsou na cifru kratší plastické aplikované indexy z kovu zakončené lumi-tečkou. Ve dne to vypadá ovšem luxusn?, o tom není sporu.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...