Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ahoj,

svádím si tu vnitřní boj jestli PVD ano či ne a lunetu.

 

To barevné souznění PVD pouzdra s cifrem a řemenem je jednoznačně jeho hlavní devizou, ale :

  • existuje/chystá se pro něj varianta tahu, respektive jak to řeší majetelé PVD hodinek obecně ? Tady bych se rád optal i na onu voděodolnost řemenu - aquapark, šnorchl cca 1x měsíčně je OK ?
  • čísla o tvrdosti mě nic neříkají, uvítal bych názor majitele black Damaska jaké jsou po x letech nošení

Rád bych s lunetou bo jsou hezčí, ale nepoteřubuju ji. Odrazují mě ony 66 zde prodané, kde byla (předpokládám běžným nošením) znatelně poznamenána ;) . Nevíte kolik stojí nová včetně výměny, abych tu neřešil řádově stokoruny .. ? Ale takhle 'od monitoru' mi přijde luneta jako nejslabší článek těchto hodinek.

 

Předem díky za podněty/názory/...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO

hodinky jsou povrchově zničené podle toho jak se k nim chováš = takže je jedno jestli ocel nebo PVD, aneb když jsou hodinky povrchově narušené, tak dostaly nějakou ránu, která se víceméně odrazí i na strojku = "nic co by se nedalo rozleštit" znamená = možná jsou domrdaný i vevnitř

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lunetu neposoudím, nevím, o jakém modelu píšeš. Ale PVD bych nebral, sám jsem o něj měl zájem a nakonec jsem rozhodnutí přehodnotil. Že je PVD úprava víceméně čistě sportovní, to asi víš a asi budeš hodinky používat spíše k volnočasovým aktivitám. Ale já osobně, ačkoli se snažím dávat si na hodinky pozor, občas třeba škrtnu, či ťuknu o stůl, tomu se nevyhneš. Na leštěném pouzdře nemám vůbec nic, vyjma vlásečnicových škrábanečků od běžného použití, které se dají vyleštit. Ale pokud se ti jednou odře ta PVD úprava (což určitě ano), těžko to už opravíš. Takže za mě PVD ne ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sakra, v tom případě odřená luneta k toolům patří :-)

Asi tak. Ty 66 jsem kupoval s tim, ze necham lunetu vymenit, pac na odrene lunety jsem tak nejak pintlich. Cenu jsem si pred koupi zjistil. Nicmene v realu to fakt nejde vubec videt, takze to zatim odkladam na neurcito. Co se ale tyce pouzdra, tak je bez jakychkoli znamek noseni, takze na tom Damasku asi neco bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo večer doma se mrknu, byl tuším z ebaye za cca 6k . Přepočet z dolaru , tak mozna z emeriky.

Alda - hm takže prehazovat řemeny, to jsem nikdy nedělal, asi to hned zeškrábu až na plech ;) . 2500HV je fajn číslo, ale nemám praktické srovnání s něčím jiným.

Upraveno uživatelem Začátečníček
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Muzes mi dat nejake info o tom kaucaku. Na Chronoshopu jsem ho nevidel. Dik.

Damasko web 

http://www.damasko.de/skin/frontend/damasko/default/images/armbaender/kautschukband-dorn-black.jpg   75,- ojro (85 s černou sponou)

 

Rubber Strap

The rubber strap we offer is a strap of a special kind ? non-toxic, non-staining and non-allergenic! Since the material is water repellent and can be cleaned at any time, it is perfect for the swimmers, divers and athletes among us. Not to mention that it optimally conforms to the wearer?s wrist, which makes for a pleasant wearing comfort. The rubber strap has a stainless steel buckle by default.

Upraveno uživatelem the MJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

K tématu PVD, mám zkušenost sice s levnějšími hodinkami od BULOVA konkrétně accutron eagle pilot. Je to sice efektní, mě se teda PVD neloupe ale menší škrábance tam jsou a jsou hlavně hned vidět...takže bych příště volil čistou ocel i když nevypadá tak hezky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...