Přejít na obsah

Hublot Sponsors The Diving Suit Wearable Submarine


Daemonultimate

Doporučené příspěvky

     Hublot Sponsors The Exosuit Diving Suit Wearable Submarine

 

     http://www.ablogtowatch.com/hublot-sponsors-exosuit-diving-suit-wearable-submarine/

 

     Aktivity Hublotu jsou velmi rozsáhlé,nestačíme si je všechny připomínat,sponzoring,limitované edice hodinek ...a td.Jednou z takových akcí je i sponzoring týmu Exosuit,který chce pokračovat v potápění v místě,kde byl objeven přístroj Antikythera.

 

     http://en.wikipedia.org/wiki/Antikythera_mechanism

 

 

NAMA_Machine_d%27Anticyth%C3%A8re_1.jpg

    

     Nelze zapomenout na rok 2011,kdy geniální návrhář  Mathias Buttet zkonstruoval pro Hublot náramkové hodinky podle tohoto přístroje se starověkým řeckým kalendářem.V roce 2013 byla vydána limitovaná edice hodinek Hublot MP-08 Antikythera Sunmoon.A průzkumné práce na vraku lodi,kde bylo zařízení objeveno,budou pokračovat.

 

Hublot-Antikythera-SunMoon-1.jpg

 

Tým Hublot pracuje se speciálním ponorným oblekem Exosuit.

 

8GvVjX5-360.jpg

 

 

     Je to výsledek finanční svobody,kterou dostali inženýři k jeho návrhu.Jedná se o více, či spíše méně,nositelný ponorný oblek vyrobený převážně z hliníku a ve kterém nalezneme systémy podpory životních fumkcí.Je navržen tak,aby potápěč mohl zůstat pod vodou velmi dlouhou dobu,aniž by se musel starat o dekomprese,nebo má-li co dýchat.Je to atmosferický oblek,tedy tlak uvnitř je přibližně stejný jako na povrchu.Potápěč se při svém návratu nemusí starat a postupovat dekompresi.

 

Hublot-Exosuit-6.jpg

     Na tomto obleku ale nebude jen logo Hublot,na  jeho ruce bude připnut jeden model hodinek z oceánografické řady Chronograph 4000 Deep Blue,nebude ovšem vystaven až takovému tlaku při ponoru,celé dějství se bude odehrávat přibližně v hodnotách kolem 300m.Bylo by zajímavé sledovat,kam až je oblek schopen se ponořit a zároveň testovat hodinky ve stylu Jamese Camerona Rolex DeepSea Challenge.

Líbí se vám tyhle jedinečné hodinky věnované celé akci?Můžou být vaše za 1,5 milionu dolarů.

  

 

Hublot-Exosuit-4.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ako ma vie Hublot odradiť tými svojími ntými limitkami, rovnako ma vie posadiť na prdel. Na model z roku 2011 si nespomínam, preto výborné pripomenutie. I keď v astronomických komplikáciách sú pre mňa top Braun alebo Klaauw, tak hneď už k nim radím Butteta. Inak už keď sme pri tomto mene, je tvorcom aj limitky LaFerrari.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...