Přejít na obsah

Káva


Doporučené příspěvky

Nespresso mám, přesněji model Pixie, ale nějak úchvatné kafe mi z toho neteče. Buď vyčistit, nějak důkladně, rozdělat a vyčistit, nebo do servisu. Proto jsem chtěl automat.

Ja ti mohu z vlastni zkusenosti dporucit znacku Krups. Uz nam udelal 6.773 espress (ma pocitadlo) a jedinej servis byl, ze jsem vymenil tesneni (cca 250 Kc).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pákovku opravdu nee. Měl jsem Gaggiu a nebavilo mě to. Jednou jsem udělal dobrý espresso a podruhý jsem ho vylil do dřezu. Teď si dělám French press ráno, po práci buď mocca konvičku nebo Nespresso.

Tikzot je blb;-) ja myslel ze prave jako espresso masinu tak me nenapadlo nic jinyho než pákovka;-)) kazdopadne chapu a estli automat, tak sem toho videl a zkusil hafo ale proste to nejni vono;-) bihuzel ani na WMF za desitky tisic, proste to nejde, mozna Jura docela dobry, ale mimo rozpocet, tak bohužel nepomohu;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tu robustu monsooned jsem měl od jiného dodavatele (APE), ale už dlouho jsem nepil tak dobrou kávu. Pocitově mi přišla srovnatelná s průměrnými arabikami, což je myslím úspěch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem ju otevřel jako první a milé překvapení. Příjemná vůně, krásná pěna a fajn chuť.

Za ty peníze výborná káva.

Upraveno uživatelem guzmic
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...