Přejít na obsah

ONDŘEJ BERKUS - POTĚMKIN


df-otto

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 242
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Strojek je opravdu slíbený ETA, měl jen pokažené hodinové kolo, poškozené zuby, to se opravilo rychle, ale při tom se objevilo spoustu věcí, že není tak jak má být. Např, tritium, je tam přilepeno pouze 5 kapslí a z toho jedna je ještě poškozena, Dohoda zněla jinak, viz email a fotky zaslané od Ondřeje Berkuse.

post-6778-0-79373900-1405088291_thumb.jpg

post-6778-0-87618000-1405088311_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

CEGY...Na zámečníka to je dobrý...

 

Na mě to spíš působí jako práce mého instalatéra. Ten taky miloval tmel..

 

OTTO: Pouzdro se mi líbí, je škoda že to takhle dopadlo. A nepochopil jsem rotor - krásná struktura dostala dodatečným vybráním na p.del. Ten otvor v rotoru je dodatečné technické řešení (nutné odlehčení) nebo vznikl kvůli odstranění první verze nápisu OTTO? Klobouk dolů, mě by asi zavřeli buď do blázince, nebo do krimu...

 

Edit: stejně si myslím, že si za to Otto může sám, neměl Berkuse tak honit - kdyby počkal ještě pár let, mohl mít vymazlený hodinky! Buonarroti měl taky s terminama problémy :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pánové, cenu Vám raději nepíši, to by jste si o mě pomysleli, že jsme utekl od pana Chocholouška. Odpovídá cenám, které vidíte na zahraničních fórech při zmínce o panu Ondřeji Berkusovi. Při rozdělání hodinek jsme museli vymést i pavučiny. Pořádek musí být. Jo pouzdro z venku vypadá fajn, až na nesplněné technické řešení s těsněním, závitem dýnka, uchycení šroubků v nožičkách, nalisování krčku korunky, poškozeného hodinového kola, chybějícího tritia, a malých pavučinek na rotoru.

post-6778-0-78146300-1405090726_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevím, jestli sem mistr Berkus chodí, ale divím se, že již někdy v roce 2013 nebo kdy Ti přestal zvedat telefony a především Ti sprostě nadával, si za ním nejel a nedal mu ránu, aby se vrátil do reality. Jedna věc je zpoždění, které jde u takového druhu práce pochopit (i když o 10 měsíců nevím), ale to, že Ti udělal nechutně opracované detaily hodinek a pokud je pravda tebou napsané, že se choval jako hulvát, to je podle mě nepřijatelné a takový člověk, ať se na to vysere a prodává Casia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.


×
×
  • Vytvořit...