Přejít na obsah

Sportovní hodinky se safírem a funkcemi


Doporučené příspěvky

Ahoj, chci požádat o pomoc s výběrem. Tentokrát je užití hodinek vyloženě na sport a volný čas - hlavně MTB, běžky, lezení a nebo turistika. V současné chvíli mám základní model Suunto s hrudním pásem, který jsem využil cca 10x a od té doby leží někde ve skříni. Mám celkem zrasené sklíčko (lezl jsem s nimi často na stěně) a jeden z požadavků je safírové sklo (netuším jestli takové hodinky vůbec jsou k dostání). Nepotřebuji kompas, spíš funkce používané při vyjížďkách na kole.


Moje (možná naivní) požadavky:

 

- sportovní hodinky (MTB, běžky, lezení)

- safírové sklo

- funkce měření tepu bez hrudního pásu

- funkce měření výkonu (GPS - vzdálenost, převýšení)

- synchronizace s telefonem/PC vítaná

- Cena do 25 000 Kč

 

 

Designově se mi líbí napr Suunto Core Red Crush. Děkuji za tipy!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ten safír bacha, pokud s nima chceš mlátit někde o skály. Oproti minerálu a plastu je sice tvrdší, ale zároveň křehčí. Pokud někde práskneš s plastovým sklíčkem, tak se ti trochu odrbe a jede dál, safír se ti teoreticky za takovejch okolností může snáz roztříštit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám skúsenosť len s Garminom - model 310XT. Je to ešte rozmerovo väčšia forma, dnes už to všetko zvládajú menšie "budíky". Beh - na ruke, bicykel - na ruke, alebo upevníš na riadidlá, v horách si to pripneš k ramenným popruhom, ak by si to chcel mať stále na očiach. Tep bez hrudného pásu to nemerá. Safír to nemá - nepotrebujem. GPS vynikajúca, km, tempo, rýchlosť, prevýšenie...je tam toho plno. Garmint ANT agent = plne prepojené s PC = grafy, krivky, automaticky hodí na mapu.

 

V hustej hmle mi už pomohli cez Back to Start funkciu nájsť zostupovú trasu. Inak ich v lezení nevyužívam. Výdrž batérie, čo so si zisťoval sa pohyboval v rozmedzí cca do 17-20h.

 

Pardon, nepridám ďalší tip, len ešte spomeniem pre teba možno aj vhodnejšie značky okrem Suunto - Casio, Timex, či Polar. Nemá žiaden z nich vhodný model? Himalájista, člen wawrik má aj horské skúsenosti so Suunto vs. Casio, niekde tu písal aj podrobnú porovnávaciu rezenziu v rámci ich ABC funkcií. Ozvi sa mu cez SZ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...