Přejít na obsah

Ze Siwiho hodinkovnice


siwi

Doporučené příspěvky

Já bych to zase tak příkře neposuzoval. Jsou závady, které ani výstupní kontrola neodhalí. Prvního čtvrt roku šly hodinky bezchybně. Podstatné je, že se k celé záležitosti postavil prodejce vstřícně. A s výrobcem se jistě dohodne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byla samozřejmě jen nadsázka :) To, že někteří střídáme své nedokonalé nebo zevšednělé hodninky za nové, nám umožňuje například nestřídat podobně své manželky... Přeju hodně radosti s čerstvými Steiny!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dalším obyvatelem mé hodinkovnice se včera staly klasické digitálky CASIO A159W-N1. Ani nevím, jestli má smysl je tu představovat. Vrátím-li se k představení své digitální sbírky, pak je to právě jeden z modelů, který je milovníkům produkce z 80. let k dispozici. Rozdíl je jen v tom, že pouzdro, ač se to nezdá, je plastové, potažené jen tenkou vrstvou chromu. Kovové je dýnko a náramek se sponou. U něj mě těší, že stále vypadá jako u hodinek z doby před 30 lety. Funkčně jsou vybaveny standartně:

  • Čas, datum, den v týdnu
  • Stopky
  • Budík
  • Hodinový signál
  • výběr mezi 12ti nebo 24hodinovým režimem
  • Osvětlení displeje zelenou diodou

Teď mě napadá jeden starý vtip: Víte, co mají společného stranický funkcionář a digitálky? Ručičky to nemá a je to samá funkce. 

 

post-437-0-85496700-1490215011_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou zde na fóru vnímám vzrůstající zájem o klasické digitálky, což mě samozřejmě těší. Mám radost i z toho, že se fotky líbí. Tak přidám ještě jednu, kterou už všichni znáte, ale tady by měla být taky, už jen pro pořádek:

 

CASIO W-215 H

 

post-437-0-73349900-1490735198_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vojto, pro poradek to mas fakt dobry. Digosky bych i bral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Prosím další fotky!

 

Tak tedy budiž :D Nejprve ještě jednou A159W:

 

post-437-0-88321600-1491161043_thumb.jpg

 

A dále si ještě dovolím představit další můj přírůstek, pro jeož zakoupení jsem se rozhodl po shlédnutí fotek 5ettera a AndyAarona. Jsou jím opět digitálky klasického střihu z dílen firmy Casio. Konkrétně jde o typ B640WD-1A. Samotného by mě nenapadlo, jak moc z nich budu nadšený. Důvodem je jejich modul funkčně velice podobný modulu mého nejoblíbenějšího typu W-780. Rozdíly samozřejmě jsou. Na první pohled si lze všimnout chybějícího upomínače REM a osvětlení je zde řešeno dvěmi oranžovými LED diodami. Pouzdro je plastové, matné a jeho stríbrná barva mírně utíká do odstínu champagne. To hodinkám propůjčuje neobyčejný vzhled. Kovové je dýnko a náramek.

 

Ve srovnání s modelem A159 je pak jejich displej čitelnější díky větším číslicím a spona náramku je plně rozepínatelná se systémem na háček:

 

post-437-0-47633000-1491161218_thumb.jpg

post-437-0-00717000-1491161227_thumb.jpg

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konecne je nekdo poradne vyfotil Jinak dnes jsem videl ve Starbucks borce a rekl bych, ze mel na ruce ty stopadesatdevitky. To leskle provedeni ma taky neco do sebe, ale matne sestsetctyricitky pusobi luxusneji. Uzivej si je!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné pane, pěkné, nejlepší asi druhá a třetí. Na té třetí krásně vystupuje brus a je tam vidět, že boky a vrchní strana jsou broušené jiným směrem, čehož jsem si všimnul až na této fotce a vypadá to dost dobře.

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...