Přejít na obsah

Ze Siwiho hodinkovnice


siwi

Doporučené příspěvky

Koncem mesice, asi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Tak včera zase po delší době zazvonil pošťák a přinesl hodinky, o kterých jsem si myslel, že je už nikdy mít nebudu. Dochovalo se jich málo a jejich ceny tomu odpovídají. Nicméně stále jsem pokukoval po aukčních serverech, protože co kdyby. Tak koukám, koukám, občas koupím do sbírky nějaké jiné digitálky, až najednou - cože? V nabídce jednoho ruského prodejce z nepřeberného množství hodinek Elektronika 5 v nejrůznějších barvách a provedeních na mě vykoukly!!! Málem jsem je přehlédl, protože byly nabízeny jako Elektronika 5 se sklíčkem PRIM.

 

Říkám si, no co. Vždť ona je to vlastně pravda. Ale problém byla zase cena. Na Ebayi se nepohybuji moc dlouho a všechny jeho funkce nemám ještě ani z daleka vyzkoušené. Byla tam volba Navrhnout cenu. Tak jsem na to kliknul a napsal, za kolik bych je vzal. Prodejce obratem navrhl svou cenu, která sice byla o něco vyšší než můj návrh, ale co. Žijeme jenom jednou. Tak jsem nabídku akceptoval, hodinky zaplatil a pak se už jen bál, aby v pořádku dorazily a nevypadaly hůř, než očekávám. 

 

A tak se bojím, čekám, modlím se a nadávám si, že utrácím peníze za kraviny. To trvá rovných 8 dní. Včera jdu s košem, když ve dveřích narazím na pošťačku. Podává mi bublinkovou obálku a říká: "Tady máte." Už na omak bylo jasné, co v ní je. A nápisy azbukou na přelepkách to jen potvrzovaly. Doma obálku rozsápu a fakt že jo. Vypadly z ní digitální Primky, typ 04 007 1.

 

post-437-0-17586200-1530377459_thumb.jpg

 

V nabídce byly bez náramku, což mi nevadilo. Věděl jsem, že doma nějaký najdu. Brzy jsem však zjistil, že ten, co jsem zamýšlel, je mi malý. Začal jsem se tedy přehrabovat v krabici se šrotem a objevil na jedněch nefunkčních digitálkách kompletní náramek. Žádná pecka. Spíš naopak. Je to ten nenekvalitnější náramek, jaký se svého času k digitálkám dodával. Tenký, už vytahaný, trochu pokroucený. Jenže co dělat, když chci hodinky aspoň trochu ponosit? 

 

post-437-0-39306900-1530378385_thumb.jpg

post-437-0-71712000-1530378396_thumb.jpg

 

Hodinky samotné vypadají nad očekávání dobře. Vše funguje, oděrek na pouzdře není mnoho a nejsou nijak nápadné. Sklíčko skoro bez vad. A nový náramek je už na cestě, protože tahle akvizice si ho zaslouží. 

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

siwi: tak to je super, tento nakup jsem sledoval od pocatku. Jsem moc rad, ze Ti to klaplo Vojto a budu drzet palce, at sezenes nejaky Tobe vyhovujici naramek.

Hodinky jsou paradni a vypada, ze jsou ve skvele kondici. Bravo :clap:

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ještě jednou díky. NOSovky to rozhodně nejsou. Fotky jsem trochu upravoval, ale jen, co se týká expozice a odstranění ulpělých zrnek prachu. Teď tedy přidávám jednu naprosto reálnou bez úprav. Takhle vyšla z foťáku, jenom jsem ji ořízl:

 

post-437-0-78824300-1530435236_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Kazda fotka jina a pritom obe moc hezke!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...