Přejít na obsah

Seiko SII VD53 Škoda Motorsport


Dandiouse

Doporučené příspěvky

Zdravím, jsem tu nový a ve světě hodinek se moc neorientuji.

Zakládám nové téma, protože jsem nenašel žádné podobné a potřeboval bych poradit.

Koupil jsem si hodinky Seiko SII VD53, které byly vyrobené ke škodovácké E-shop kolekci Motorsport (odkaz: http://www.skodaoriginal.cz/skoda/eshop/17-1-SKODA-Motorsport/225-2-Doplnky/5/13727-Hodinky-SKODA-Motorsport )

Problém však je v tom, že vůbec nevím, jak se orientovat na ciferníku GMT, který je vpravo.  (tedy jestli vůbec to je GMT)

V podstatě se ručičky obou hodin shodují např o 00:00 a teď, když píšu tento příspěvek, tak mám na velkých hodinách 17:18 a na tom ciferníku vpravo mám ručičku v pozici, kdy zobrazuje jakoby 9.

 

Jak se tedy mám orientovat v tom malém ciferníku vpravo? Jde to vůbec správně?  Dá se to nějak seřídit? V přiloženém návodu o tom moc zmínka není. Dokázal by mě zde někdo poradit?

 

Děkuji za odpovědi předem.

 

_vyr_13727REP021925n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou designové hodinky. takže ty subciferníky bez indexu jsou spíše estetické.  Asi mají evokovat palubní budíky ve škodě?  nicméně tedy za 3.690,- Kč s vodotěsností 5ATM  bych se s nima bál si ručně umýt tu škodovku. :)  Ten 24h ciferníček je dobrý když se nastavuje datum třeba,  kdyby dlouho stáli. Aby dobře přeskakovalo pak a ne v poledne.

Upraveno uživatelem Napoleon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...