Přejít na obsah

Revue Thommen Diver Professional


martar

Doporučené příspěvky

jsem spokojenej ale ty rucicky kurna ty sipkovite rucicky !! no nic uklidnim se prodam nejake svoje nedulezite organy a pak se sem vratim ! :-)

  

ach ty ručičky ;-)

attachicon.gif20180502_213144-01.jpeg

A netrvalo to ani čtyři roky :D

 

Otázkou je, kam jíť v šípovitých ručkách dál :) Novější Omegy už je mají jiné, hranatější, sportovnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom žádná :) když si vezmu, kolik názorových veletočů jsem předvedl za ty čtyři roky já... :)

 

Tady je odstavec z první stránky vlákna:

"15 tisíc za hodinky je pro mne těžko obhajitelná částka. Věděl jsem, že chci velikost 42+, WR 300+, černý cifr s bílými indexy, safír s antireflexem, a pokud možno široce rozkročené nožky kvůli chlapáckým řemenům. Rozhodně jsem nechtěl Rolex/Mercedes/ ručky, Sumo efekt (velké pouzdro/úzký tah), dýnko s průhledem, číslice na cifru a kyklopa."

 

A jak to vidím po čtyřech letech? Tu "těžko obhajitelnou částku" snad raději nebudu komentovat :D ; pokud jde o WR, mé aktuální kombo má WR 50 a 100; široké chlapské řemeny mne přešly a baví mě užší elegantní; hodinky s Mercedes sadou ruček, WR 100 a kyklopem budu pořizovat jako třetí do komba za pár týdnů; Suma jsem nakonec pořídil a hrozně je miloval i s jejich Sumo efektem; číslice na cifru jsem si dosyta a opakovaně užil u LHC; a dýnko s průhledem si taky párkrát pořídil, naposledy u PO 8500... a u Moonů o něm čas od času stále uvažuju.

 

Tak Farky, ať ti ta konzistentnost vydrží :)

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moje Revíčka jsou už více než půl roku v hodinkovnici, prakticky od doby, kdy mi amazon.de poslal úplně nový náhradní kousek. Jsou na mě v poslední době nějak moc těžké a velké, i když jsou jen na meshi a ne na origo tahu. Ale líbí se mi pořád :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Asi reaguješ na čtyři roky starou fotku z recenze, že ano? Jo, v té době jsem s kočárkem objížděl okolí Prahy a hledal, kde mají dobrou zmrzlinu. Co si pamatuju, v Měšicích měli v kiosku u obecního úřadu boží kombinaci jogurt/ černý rybíz, Opočno. A zámek i park jsou moc fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,jo jo... :-) teď to je celé udržované ...park atd...přijeď se znovu podívat ;-) a nezapomeň se stavit ve špajzu pro víno :-) měj se hezky a ať hodinky slouží .Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po letech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 5 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...