Přejít na obsah

Fortis B-42 - oprava lunety


mrcoudy

Doporučené příspěvky

Hodinky boli už po záruke. Predpokladám, že najprv uprednostnia záručné kusy. Aby to bolo pochopené správne, čas 2 mesiace počítam už s tou prvou opravou. Za výmenu vložky lunety som však nič neplatil. Vysvetlili v čom sa to predĺži, ospravedlnili sa za tú dobu čakania, a dostal som ďalšiu oranžovú kľúčenku. Tak im odpustíš nie? :) Ja si radšej trochu počkám, ale nech to je v poriadku ako rozpačitá rýchlovka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale jo, určitě je lepší si chvilku počkat, nežli sice třeba i ušetřit a mít to hned, ale rvát si pak vlasy, jak to někdo poto... dělal. A to si myslím, že je bohužel i dost častá skutečnost. Jen mi stále nejde na rozum, že se jen hrstka firem poskytující služby řídí základním pravidlem  "Správná věc, ve správný čas, na správným místě, ve správné kvalitě a ve správném množství" Jsem si vědom, že je to už trochu klišé, ale čím více firem se tím bude svědomitě řídit, tím více z nich bude mít minimálně poloviční starosti. Ale to už jsem zas mimo téma. Jsem asi blázen, ale dva měsíce na opravu lunety mi prostě příjde neadekvátně moc. Ale nikdo mě nenutí jim to tam posílat, že?

 

Nicméně děkuji za Info, pro mě to znamená,  že musím vyčkat až náš vztah trochu ochladne a pak jim je tam na ty dva měsíce pošlu,,, noo a už zas mi to duní v hlavě DA-MA-SKO-DA-MA-SKO,,, že já jsem sem na to fórum lez. :bangin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po letech...

Sorry, ale hodinky jako Fortis, které nejsou nijak levné, by měly mít kvalitnější materiály.

 

Mám B42 Marinemastery 670.14.41 M a doufám, že mě něco podobného v budoucnu nečeká.

 

Minule to byl stržený závit korunky a nyní toto. Chlapci z Fortisu by se měli pochlapit a přečíst si diskuzi.

 

A hlavně si to vzít k srdci, že takto neeee.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...