Přejít na obsah

Alpina StarTimer Pilot Big Date


Doporučené příspěvky

I přesto, že je to quartz, gratuluju. Vypadají moc pěkně a určitě máš nějaký pádný důvod, proč sis vybral pilotky s baterkou.

Mě se právě od Alpiny z jejich produkce líbí asi nejvíc pilotky. Pokaždé, když mě popadne touha po pořádných obrovských super mega hodinkách, začnu do nekonečna očumovat model Heritage Pilot. Pak ale dostanu rozum a řeknu si, kdo by se s tím orlojem tahal. 

Upraveno uživatelem Marcus
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dlouho zvažoval, jestli do nich jít. Pravdou je, že mají krátké nožičky a tak nějak i na tom mém menším zápěstí vypadají pěkně. Mají oboustranný antireflex, tak vypadají, jako kdyby neměly sklíčko. Zatím se mě strašně líbí, jsou perfektně čitelné a to big datum je fakt dobrý. Kdybych časem uvažoval o mechanice, tak bych snad šel do podobných s tím manufakturním strojkem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Velká gratulace, jsou fakt krásný a ideální velikost, tak užívej  :notworthy: No a říkal jsem si celou dobu, je to Quartz? No a on je, pokuď ti to vyhovuje, proč ne, ale v automatu by to bylo tedy o dost lepší.. :P

Díky, díky, díky.

 

A teď to nejlepší. Dámy a pánové - je to quartz. Už vidím ty Vaše protáhlé obličeje - ohrnující nosy :). Ale mě to neva, páč já chtěl cíleně quartz.

Zítra ještě něco nafotím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vsechny BIG DATE z te rady jsou quartz. Podobne jsou prave ty inhousy, misto mimostredne vterinovky tam maji datum. V BIG DATE provedeni se mi moc libi ty chrona...maji spoustu barevnych variant. Hodne jsem na nima premyslel...ale to nad leccim ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...