Přejít na obsah

www.cheapestnatostraps.com


stosi

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 40
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Po jak dlouhe dobe od odeslani objednavky vam prislo tracking number? Vcera v 11 dopoledne potvrdili odeslani objednavky s tim ze v mailu pisou ze za 6-12hod mi prijde tracking number a zatim nic.....

 

Hele, pokud to není nějaká větší objednávka, tak myslím ani tracking číslo neposílá. Jde to jako obyč dopis. Byl bych v klidu, prostě to přijde. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Zdravím.

Po nástřelu objednávky a následném zrušení přišel druhý den mail od Sofie čeho že jsem se lekl a 15 procent sleva při objednání do dvou dnů.

V pondělí objednáno v pátek doručeno. Výbornej přístup! Objednané Marine Nationale Straps, Paratrooper Straps, Adjustable Single Pass Straps.

Kvalita vypadá v pohodě.

   
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
V 30. 9. 2020 v 14:50, Pepino777 napsal:

Kvalita nato strapu za ty prachy super. Kozaky mi prisly dost tvrdy, ale je mozny ze casem povolej.

Zkousel od nich nekdo ty tropic gumy?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Přišel mi minulý týden, kvalita celkově mi přijde dobrá, ale jeden problém jsem zaznamenal. Snad mě zkušenější omluví, pokud se vyjadřuju nepřesně, ale stává se mi , že během zapínání trn vypadne z dirky a  “přeskočí” na druhou stranu spony. Stane se to vždy když řemínek zapnu a chci zasadit zbývající konec do těch oček, které ho mají držet na místě. Reminek se pak nezapne a hodinky mi kvuli tomu upadli. Uz si davam pozor. Ten trn se pak musí násilím protlačit zpátky. stalo asi 4x. Možná to bude vada jen mého kusu.  Když bude zájem, můžu někam hodit fotky toho řemínku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Objednáno minulý pátek a dneska byly ve schránce. Vzal jsem jich rovnou 5 na množstevní slevu. Na ten kožený se těším, na omak je super měkký.

nato.thumb.jpg.07c93bba130564958015c02a3ee65a36.jpg
Jaky je prosim ten "James Bond" a jaka je kvalita? Diky

Odesláno z mého ONEPLUS A6013 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...

Poraďte mi nebo si poseru už.

21.12 jsem objednal nějaké gumy typu ISOfrane, bylo jich dost, celkem asi za 4k.

Poslali to bez trackingu, tedy jen nějaké základní tracking číslo, bylo to furt v transitu, ale říkal jsem Vánoce, s tím se člověk musí počítat. 17.01 koukám a zásilka se nemohla doručit a putuje zpět z odesílateli. Tak volám poštu, že mi nic nepřišlo do schránky, tak proč už to odesílají zpět. Podle jejich info to neopustilo ani Prahu, natož aby to putovalo do Plzně.

Tak píšu Sofii, že se balík jde zpět, tak až to dorazí, tak ať mi pošle zpět (nemyslel jsem, že je problém, jednou jsem zadal špatně jméno a taky to poslali záhy zpět). Ona ok, až to bude tady tak pošlu. A už jsou to 4 měsíce, a ona stále tvrdí, že to nemá. Píšu ji každý měsíc jestli dorazilo nebo ne, v posledních měsících jsem se dožral a píšu, že není možné, aby balík putoval 3 měsíce z ČR do Švédska i když je to nějaká low priority sračka, zboží nám běžně chodí do 2 dnů ze SWE (pracuji pro švédskou společnost), a ona tvrdí, že to může trvat až 6 měsíců, někdy dokonce i rok.

Mám otevřít dispute u Mastercard ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obávám se, že moc neuspěješ vzhledem k tomu, že když je zásilka bez trackingu a nemáš tudíž důkaz, zdali to opravdu obdržela, nemáš se vlastně o co opřít. Navíc moc nevěřim, že by to vědomě neposlala vzhledem k její reputaci a vzhledem i k přístupu, který jsem sám zažil při jedné z mých mnoha objednávek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na 99% to v tom Vánočním chaosu ztratila ČP, takže nečekat na vrácení zboží odesílateli, ale rovnou reklamovat a řešit ztrátu a pokud to bylo pojištěné, tak i náhradu škody, což ovšem musí udělat odesílatel. Ty bys jako zákazník neměl řešit problémy dopravy, ale jen obdržel/neobdržel zboží. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Máte někdo prosím, nějaký funkční kupón, co je validní i po přejmenování na CNSwatchbands? Děkuji 

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...