Přejít na obsah

Tissot automaty, pomoc s výběrem


richard1122

Doporučené příspěvky

Ahoj, jsem tu nový tak nevím jestli jsem to založil dobře :D

Přemýšlím o nákupu některých z těchto hodinek: http://eshop.deal-hodinarstvi.cz/tissot/tissot-seastar-1000-automatic/t066.407.11.057.00 nebo http://www.minutacz.cz/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=231&category_id=157&option=com_virtuemart&Itemid=53

Chtěl bych se zeptat hlavně na vlastní zkušenosti, kdo je má :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Tissot Seastar maji perfektne zpracovane pouzdro. Kvalitni a presnou Etu. Muzu doporucit (vice fotek viz muj podpis) a pokud by jsi chtel neco usetrit tak je ted mam v prodejnim vlaknu.

 

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75247-tissot-seastar-1000/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

vítám na fóru. Hodinky jsou dobrý výběr, ale okolo dvacky si myslím budou i Longines HC, Mido OceanStar, možná lehce jetý Tag Heuer Aquaracery nebo něco od Fortis. Ten výběr okolo dvaceti je fakt širokej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Se Seastar jsem neměl tu čest se potkat, ale PRS 516 mám už čtvrtým rokem. Jsou to spolehlivé hodinky s osvědčeným ETA kalibrem, které na ruce určitě ucítíš (je to kus železa). Mají docela masivní pouzdro, takže moc nepočítej s možností prohazovat řemeny. Z vlastní zkušenosti vím, že na nich málokterý vypadá opravdu dobře. A kupovat originál příslušenství se "krapet " prodraží. Do nákupu nových bych ale v tuto chvíli nešel. Za ty peníze seženeš i hezčí kousek... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...