Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Když pominu futra, která už dávám dlouho bez problémů, protože se mi rokama vypěstoval automatický reflex dávání si levé ruky za záda, když procházím dveřmi, tak:

 

- v letadle, ta velká hliníková spona bezpečnostního pásu..vždycky po ní cestou několikrát přejedu sponou a strašně u toho nadávám..

 

- většina ostatních konfliktů se odehrává s autem. Tuhle jsem kontroloval teplotu pneumatik a strčil ruku mezi gumu a podběh = poškrábaný antireflex. Nedávno jsem si vytahoval tašku ze zadního sedadla a dveře se mi vrátily zpátky a přiskříply ruku s hodinkama = vodřený dveře, hodinky to odpružily bez známky poškození. Naposledy jsem chtěl třisknout s posuvnými dveřmi na dodávce, sjela mi ruka a vši silou hodinkama do dveří = díra ve dveřích, zásek na pouzdře Panerai. Málem jsem omdlel :)

Upraveno uživatelem dawe009
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Vcerajsia rozlucka zo slobodou

no určite lepšie ako šrám na tvári, monokel pod okom, vybité zuby či zlomená ruka a pod...to by si na svadobných fotkách nevyzeral veľmi dobre  :lol2:  a zas tak isto lepšie ako sa vrátiť zo žúrky bez hodiniek. Proste ber to tak, že to dopadlo vcelku dobre  :clap:  :clap:  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Ségra v pátek rozstřelila auto a oprava chvíli potrvá. Napadlo mě, že jí půjčím Focuse, teď toho moc nenajezdil a když budu potřebovat, vezmu si od manželky S-Maxe nebo si půjčím od dorostenky Pandu. No, styděl bych se to odevzdat nemyté, neuklizené. Tak jsem to v neděli odvezl na pumpu, umyl, uklidil, vyházel zbytečnosti, dofouknul, vyluxoval... a překvapení ! V boxu na kompresorek, trojúhelník  a jiné ,,nezbytnosti " nalezena krabice s budíkama, co jsem nakoupil po bazarech když jsme dělali ,,limitku" turbillonu v Jumbu, v kastlíku pod starými formuláři pojišťovny a servisní knížkou  krabička s asi deseti dvanácti vraky Seiko 5 v různém stadiu rozkladu (evidentně nějaký seriový maniak v akci) a krabička z mnoha rozebranými kal.96, co jsem dával Mischovi na kanibalizaci dílů pro naši limitku zelených Igenů s datumovkou na šestce, a pod sedačkou řidiče fakt docela pěkný ani ne moc olezlý Igeny v pouzdře od brýlí.... Alespoň rok- dva  jsem nic z toho nehledal.... cítím se divně... Taky ztrácíte hodinky a vůbec Vám nechybí, nebo už si mám začít kupovat Geriavit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady se teda najdou podivíni, fakt.

Někdo třeba klidně řekne, lepší odřít hodinky, než mít šrám na tváři nebo zlomenou ruku.

Absurdní

Ruka přece sroste sama, ale hodinky jsou třebas nevratně poškozené.

Ruku či tvář máte pořád u sebe, ale hodinky třeba musíte někam poslat na výměnu sklíčka a tak.

To odloučení musí být hrozné

;o)


 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) skleróza - Citizen eco-drive zahrabaný několik let v temnu. Ožily po delším opalování na slunci.

2) futra

3) sekera - první automaty v opravě po prvním vandru

 

Odesláno z mého FRD-L02 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to tak čtu tak je to všude stejný :) ale stejně nejzákeřnější jsou zeď a futra, no a klasicky manipulace ce stísněných prostorách. A tam se nejvíc musím hrabat zrovna když nemám na ruce pracovní tooly :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapomněl jsem si vzít hodinky ,,na vztekání" při odjezdu na chatu. Nojo, no, tak jsem Tissoty sundal, abych je třeba neškrábnul, nebo nerozcáknul sklo... a dal je na okýnko na verandě. Příští týden tam nejedem.... vůbec nevím, jak se bez nich čtrnáct dní obejdu!! Mám úplně pustý zápěstí, pootvíral jsem doma krabice a nemohu se rozhodnout mezi cca 10 kandidáty. Asi dojde na chronopromiskuitní vzorce chování...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...