Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím, neznáte někdo čínskou značku AESOP ? Vypadá, že by mohla mít relativně slušnou kvalitu za celkem málo korun. Nikde jsem nenašel použitelné informace.     http://www.aliexpress.com/item/Aesop-aesop-black-ceramic-table-fashion-waterproof-mens-watch-pair-of-watches-ultra-thin-quartz-watch/1806028199.html?s=p

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Asi tuto značku nikdo nezná. Škoda, no nevadí, tak aspoň pár postřehů po dalším roce každodenního nošení.  Hodinky mají stále stejně perfektní přesnost. Baterka jede 1 a 1/2 roku a zatím bez problému. Nosím je každý den a zatím nikde ani škrábaneček. a že už párkrát ,,narazily,,. Keramika je asi opravdu kvalitní a safírové sklo je asi opravdu safírové. :-) Voděodolnost ale pokoušet nebudu. Holt se asi budu muset zeptat na kvalitu u hodináře, až mi bude někdy měnit baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • Po roku...
  • po měsících...

A máme pryč další rok. Hodinky stále fungují, nosím je pravidelně každý den. Kvalita materiálu výborná. Pět let pravidelného nošení a ani jeden škrábaneček na keramice ani na skle. Přesnost stále stejná do 2 sec. za den. Vypadá to, že i v Číně se dají koupit kvalitní trvalky pro nenáročné denní nošení. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...