Přejít na obsah

LG G Watch R


Návštěvník maxipesfik

Doporučené příspěvky

Dle mého názoru, vypadají lépe než Moto 360, otázka bude jak na tom budou s výdrží, pokud by vydržely alespoň dva dny normálního/den intenzivního používání, byla by to ideální volba.

Upraveno uživatelem Miro2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
  • po měsících...

Hodinky mám od Vánoc a mohu přidat nějaké postřehy. Osobně jsem s nimi spokojený velice, používám je dost intenzivně, takřka každodenně. Osobně (předpokládám, že v obdobné pozici tady bude většina) jsem docela vytížen a denně mám dost vyřizování a právě v tom jsou skvělé- telefon mám díky nim většinu času na tichý režim a o všem vím skrze hodinky, které mě upozorní velmi diskrétním zavibrováním, kterého si ale (jen já a ne okolí) nelze nevšimnout. Až pak se můžu rozhodnout, jestli tomu teď budu věnovat pozornost, nebo to budu ignorovat. To nejjednodušší mohu třeba i z hodinek vyřídit (lze nadiktovat SMS, odmítnout hovor).

         Fantastické jsou pro přehrávání hudby. Když má dnes každý telefon kolem 5", je otrava ho pořád vyndavat z kapsy. Takto jen zapnu přehrávání a hlasitost/track ovládám přímo z hodinek.

      Úplně nový rozměr dávají, pokud používáte Google Now, alias Chytré karty Google. Ty se učí, kdy co děláte a podle toho dostáváte v tom čase návrhy (u mě nejčastěji dopravní zpravodajství na cestu tam a tam), případně ukáží další detaily o věci, kterou jste třeba před chvílí hledali, jak se tam dostanete aj.

      Výdrž- u mě i 3 dny, nemám v nich pořád zabořenou hlavu, stačí mi slabší jas. Nabito je skoro okamžitě. V tom problém nevidím. :)

 

No a konečně vzhled- na hodinky, a tím myslím opravdové švýcarské automaty, jsem hodně zatížený a kvalita zpracování je pro mě zásadní. Musím říct, že G Watch R nejsou zklamáním, vůbec. Jistě, je to spíš spotřební elektronika v přestrojení za hodinky, ale je to velmi dobré. Pouzdro je kovové s kvalitní, černou povrchovou úpravou. Korunka je stylizované tlačítko, které má dobrý chod a je pevné, mnohem pevnější než je u hardwarových tlačítek obvyklé (nic jako vaklající středové tlačítko iPhonu). Horší je to s páskem, honosí se sice vyraženým "Genuine Leather", ale je to strašná bída. Naštěstí je to konvenčních 22mm, v brzké době plánuji navštívit ateliér Šíma a vymyslet jim něco opravdu pěkného, myslím, že pak na zápěstí hodně ožijí. ;) Pokud máte obavy, že nebudou na ruce působit dobře, doporučuji je vyzkoušet, budete překvapeni. Osobně- když si z ruky sundavám Monaca a nasazuji G Watch R, nepřijde mi to nepatřičné. Opravdu nádherně ladí s dobře vybraným, černým pánským náramkem některého z high-end výrobců kožených výrobků či šperků. Jistě, pravé automaty nic nenahradí a rozhodně na Monaca teď nesedá prach, ale pro běžný den je to opravdu dobrá věc, osobně jsem z G Watch R nadšen.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...