Přejít na obsah

Armida A1 42mm


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 88
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mne se mosaz na hodinkách nelíbí, ale líbí se mi tenhle styl hodinek. Prostě žádný " čachry" kolem, jen dokonale a čitelný zobrazení času ve dne i v noci. V pěknym masivnim pouzdře. Paráda.

souhlas.

**

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trochu s odstupem času, co vlastním Helbergy CH6 ze CuSn8 začínám mosaz naopak oceňovat. Sice má jinou barvu, ale pokud jsem patinu u bronzi nepohonil, měla takový nemastný neslaný hnědý odstín (Jeronimo potvrdí). Takže přírodní barevnost není u obou, jak bych si představoval, ale mosaz mi nebarví ruku nebo jen minimálně. Bronz neustále a dost. Když k tomu přičtu astronomický rozdíl v ceně... Když jsem zezačátku měl mosazné Armidy, pořád jsem měl pocit, že je to taková náhražka za bronz, ale už jsem se vyléčil :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uf. Já klienty nemám, všechno moje hodinky :D Odkaz ti nedám, bohužel nevím, kde to bylo. Co jsem tam popisoval:

Lícování lunety, to je otázka náhody, to samé platí o přesném nasazení ruček. Dobře slícované jsem měl od Seika tak 3 hodinky z 10, co jsem měl. Suma měly nejednotně broušené linky na bokách pouzdra, 2. suma měly blbě nanesenou lumi na indexech-hodně mimo střed, 1.stargejty made in Japan měly lunetu, která šla zpět otočit o půl minuty+blbé lícování, 2. stargejty mají zase v ručce nerovnoměrnou lumi-opět made in Japan, Monstra měly ostré hrany a u korunky památku po hriznutí frézou, oblekovky Sarb jedny skoro neměly lumi u indexů-měl jsem celkem troje, takže jsem to mohl porovnat, sem tam blbě nasazený minutový prstenec, u pvd frankenmonster udprýskávající pvd vrstva po celém tahu...To je asi tak vše, na co jsem si vzpoměl, ale myslím, že je toho ještě víc. Ale stejně, když se mě někdo zeptá na nej potápky do 12k, budu říkat Sumo.

Zajímavé je, že jsem tohle u těch Číňánů nemusel řešit. Měl jsem troje hodinky. Dvoje měly náhradní lunetu, celkem tedy 5 lunet a jen jedna nesedí 100%.

post-11518-0-74179600-1413396229_thumb.jpg

post-11518-0-58391500-1413396230_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no to je sice možný, žes měl takovýhle drobnosti, ale to nic nedokazuje spíše to mluví o zvláštních obchodních praktikách,

Napiš jak se to k tobě dostalo, tedy způsob nabytí., dopíšu k tomu npak zbytek tý zprávy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty to nechápeš, chtěl jsem vědět, jak si k nim přišel přesně, z netu je logisch, ale jestli je máš poslaný z Japonska nebo z Kočinčíny případně z Ohňové země. Máš bohužel klamný dojem, že podle tvých pár hodinek se hodnotí globální trh, ale je to bohudík obráceně. Těch pár procent zmetků z béčkových fabrik se vždy podaří někam výhodně střelit a ulít na nedůležité trhy, kde je nějaký zkraje nadšenec rád vezme.  Asi tak, ale zkus to sem dát, nic se neděje, Seiko vyrábí dál.

**

Hlavně klid, spory kolem hodinek nejsou to hlavní, o co v životě jde,

:notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...