Přejít na obsah

Fortis Aeromaster Dawn Chronograph


People

Doporučené příspěvky

Za mně taky nic moc... Nicméně s tím designem Fortisu bych to zase tak černě neviděl. Dají se v jejich kolekci najít krásné kousky. Pro mě je "the best of Fortis" tohle:

 

post-36202-0-20682400-1412666672_thumb.jpg

 

http://www.watchalyzer.com/fortis-watches/aviation/fortis-f-43-flieger-chronograph-gmt-cosc-watch/

 

Mít zbytečných 300 papírů, věděl bych, co s nimi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zlaty jejich stary Marinemastery a Cosmonauty,na todle se neda koukat,misto toho,aby maximalne vyuzivali potencial v partnerstvi s Roskosmos,vymejslej takovyhle hnusy,kam narvou obyc 7750 a chtej za to kilo.To si muze dovolit treba IWC,ne Fortis.Jak jsem tuhle znacku mel kdysi hodne rad a par modelu mel,tak ted bych si od nich nekoupil vubec nic.Fuj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pre mna su najkrajsie fortisky B42 cosmo chrono :)

Proc ty dny neudelaj jako cvicena opice na prave strane viz. u tehle chronacu? Barevne mi to prijde ok, ale to okno na dny, to se nekdo  :shit:  Chjoo, jako fortisak rikam u dalsimo noveho modelu: "Zase vedle jak ta jedle."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ty F-43, které jsem sem postnul, jsou taky jedny z hodinek, které nikdy mít nebudu. Nicméně, na "chytřejší" strojek ve stejné cenové hladině u hodinek, které se mi vzhledově líbí, jsem nenarazil. A za ocel palec nahoru. Nic jiného bych já osobně nechtěl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

F-43 naživo sú krásne, zvlášť s krémovým ciferníkom. O "napredovaní" Fortis sme už písali niekoľkokrát. Príde čas, kedy siahnu aj na obmenu B-42 Off.Cosmo, či chrono a bojím bojím, aby to nedopadlo ako oživenie Marinemastra s pílkou a žltou farbičkou. 

 

Edit: K novém modelu Aeromaster - dátumka tak nevadí, no netrúfam si model hodnostiť z obrázka. V reále možno tá hnedá v kombi s krémovými indexami bude príjemná, ale ten dámsky tyrkys...úha, tak to by ma ani nenapadlo skombinovať.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...