Přejít na obsah

MeisterSinger Circularis 5-Day Power Reserve


sharz

Doporučené příspěvky

nádhera, zajímavostí tohoto strojku MSH01 je, že běží na  4 Hz a přesto má pětidenní rezervu chodu, pokud by frekvenci snížili na 3 Hz, mohl mít prý rezervu až 7 dní. Pro mne je to zvláštní tím, že raději vsadili na přesnější chod, než délku rezervy a to u jednoruček, kde se na vteřiny nehraje. Každopádně jsem tímto počinem u mé oblíbené značky velmi rád.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Panečku, ti se sunou nahoru. Po všech stránkách moc hezký hodinky, 12 pidi třicítek bych zvládnul, určitě je v reálu sotva přečtu, ale těžko nesu zvětšené indexy na 03, 06, 09, 12 - zdůraznit čvrthodiny na jednoručkách  - proboha - PROČ ? A proč zdůrazňovat osminu dne ? Naopak perfektní mi přijde dýnko přišroubované pod nožkama, vůbec to dýnko a strojek jsou elitní. Nic bych neměl ani proti tomu, kdyby po té vnitřní hodinové stupnici obíhala vteřinovka, takhle je taková smutně opuštěná.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Diky za zajimave cteni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky bych to vteřinovkou oživil. Takhle bych m?l st?le dojem, že nejdou.

Já určitě ne. To je právě kouzlo jednoruček. Čas běží pomaleji, klidneji, jako by se nic nedělo. Já si je jednou snad koupím. Ten strojek je exkluzivně jejich? Cena je teda plnotučná, ale ta slonová kost mě s tou pětidenní rezervou hodně láká. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ano, tenhle stroj je subdodavka a firma ho dává více odběratelům. Ale to mi nevadí. Jde mi o ruční nátah, o hodně dní rezervy a o jednu ručku evokující pomalý životní rytmus. Za 70 bych asi už tahal peněženku, ale 120 je na mě už moc.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...